Μετωπική σύγκρουση Σταθάτου-Κατσιβέλη για θέματα Παλλικής

Σε υψηλούς τόνους απάντησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Καμιναράτων ΑΕΤΟΣ στον Αντιδήμαρχο Παλλικής, Γιώργο Κατσιβέλη, στην μεταξύ τους κόντρα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες. Ο Διονύσης Σταθάτος γράφει:
Κύριε Κατσιβέλη η απάντησή σου ήταν επί προσωπικού και δείχνει πανικό. ΓΙΑΤΙ;
Α) Αναφερθήκατε στην εργασία μου και στις δεκάδες δράσεις του Συλλόγου και με χαρακτηρίσατε άοκνο ( δηλαδή ακούραστο) ΜΕ ΚΟΛΑΚΕΥΕΤΕ ! Η φαντασία σας οργιάζει… θα σας απαντήσω όχι σαν ένας από τους “Διονύσηδες” που αποκαλείται στο κατηγορητήριο που μου επισυνάψατε, αλλά ως Διονύσιος Νικολάου Σταθάτος Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Καμιναρατων ΑΕΤΟΣ που ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ και δίκαια πάντα προσπαθούμε για το καλό του τόπου μας. Δεν σας επιτρέπω κύριε Αντιδήμαρχε να αναφέρεστε στην εργασία μου και το πώς θα πάω ένα κομμάτι ψωμί στην οικογένεια μου. Είναι τιμή μου που δουλεύω στον ιδιωτικό τομέα και ακόμη πιο πολύ με τιμά που το ψωμί που πάω σπίτι μου είναι από τον ιδρώτα μου και όχι περιμένοντας σε κάποια Δημόσια καρέκλα να μου φέρουν τον μισθό μου. Να σας θυμίσω την αδιαφορία σας προς το Σύλλογο μας που είναι εμφανή είτε σαν αντιπρόεδρος της ΚΕΔΗΚΕ είτε σαν Αντιδήμαρχος είτε ακόμη πιο πολύ σαν Καμινάρης που θέλετε να λέγεστε. Να σας θυμίσω κύριε Κατσιβέλη καρναβάλι 2017 όπου μας απαξιώσατε σαν Καμιναράδες αφήνοντας μας να εννοηθεί ότι εάν δεν χορέψετε κάτω τότε να φύγετε. (η αρχική συμφωνία ήταν επάνω στο πάρκο, όπως με καμάρι χόρευαν πάντα οι Καμιναράδες). Σαν Σύλλογος θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε δημόσια για την (άοκνη) προσφορά σας και την μεγάλη συμπάθεια που μας δείχνετε. Δεν ξέρω ποιος κοροϊδεύει ποιον;
Β) Αναφερθήκατε στο ποιος γράφει και υπογράφει την επιστολή. Σας απαντάω λοιπόν πως ο Σύλλογος δεν χρωματίζεται και δεν κομματίζεται από κανέναν, γράφει χωρίς υποβολέα το πενταμελές Διοικητικό Συμβούλιο και υπογράφει ο Πρόεδρος .
Γ) Αναφερθήκατε για τον Πάρεδρο των Καμιναράτων κύριο Κουτσή Θεόδωρο, ότι τον προσβάλλω και τον απαξιώνω αφήνοντας υπονοούμενα. Να σας τονίσω κύριε Αντιδήμαρχε πως ο Πάρεδρος του χωριού μας παλεύει, μάχεται και η σχέση μας είναι άριστη σε όλους τους τομείς. Ε, λοιπόν αυτή τη σχέση που δοκίμασες να διαλύσεις κύριε Κατσιβέλη δεν θα τα καταφέρεις. Ο Πάρεδρος των Καμιναράτων και όλοι μας πολεμήσαμε και σώσαμε τα Κηπούρια από τις ανεμογεννήτριες. ΠΟΥ ΗΣΟΥΝ σαν Δημοτικός Σύμβουλος Παλλικής και σαν Καμινάρης;
Δ) Αναφερθήκατε ότι προσβάλλω και κατηγορώ Παρέδρους που ήταν παρούσες και παρόντες στην συνάντηση. Σας απαντώ λοιπόν πως εάν διαβάζατε με ηρεμία και ψυχραιμία το κείμενο θα βλέπατε ότι ανάφερα μόνο τη φράση (“με μερικούς Παρέδρους”). Ο Σύλλογος δεν αναφέρθηκε στο έργο των Παρέδρων και στην ικανότητα τους, αναφέρθηκε στα ανύπαρκτα έργα της Δημοτικής Αρχής προς την Παλλική.
Ε) Αναφερθήκατε ότι ψεύδομαι λόγω άγνοιας ότι κλήθηκαν κατ’ επιλογή Πολιτιστικοί Σύλλογοι. Σας γράφω λοιπόν τη φράση που διαβάσαμε στα ΜΜΕ: “Στη συνάντηση παρευρέθηκαν οι Πάρεδροι των χωριών Κοντογενάδας , Μαντζαβινάτων (και ο Π.Σ.Κουνόπετρας), Σουλλάρων, Ριφίου, Αθέρα, Λιβαδίου-Κουβαλάτων, Καμηναράτων και Σκηνέως-Βλιχάτων “. Αν αυτό δεν είναι κατ’ επιλογή τότε αναγνωρίζουμε το λάθος μας .
ΣΤ) Αναφερθήκατε λέγοντας πως η Περιφέρεια όσο και ο Δήμος Κεφαλονιάς δεν έχουν καμία αρμοδιότητα στα έργα. Να σας θυμίσουμε κύριε Αντιδήμαρχε την ανακοίνωση που εξέδωσε η Δημοτική Αρχή λέγοντας ευχαριστήρια λόγια για την άψογη συνεργασία σε έργο οδοποιίας στην Κεφαλονιά. Μάλλον για εσάς κύριοι της Δημοτικής Αρχής η Παλλική να μην βρίσκετε στον χάρτη της Κεφαλονιάς.
Για να μην κουραζόμαστε άλλο και χάνουμε την ουσία του προβλήματος, προτείνουμε σαν Σύλλογος να κοιτάξετε το καλό του τόπου μας και όχι να δημιουργείτε ίντριγκες και εντυπώσεις. Οτιδήποτε χρειαστείτε κύριε Αντιδήμαρχε το Δ.Σ. και ο Σύλλογος θα είναι πάντα στην διάθεση σας για το καλό τις Παλλικής.

Ο πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΕΤΟΣ
Διονύσιος Ν. Σταθάτος

 

Related Posts