Παιχνίδια αλυτρωτισμού σκοπιανής προέλευσης

Είναι πολλοί Έληνες που ανησυχούν βαθειά για την λογική των νεοελλήνων, συμπατριωτών μας. ‘Εχουμε πέσει όλοι με τα μούτρα για τον όρο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στο νέο ζητούμενο όνομα του μικρού αυτού κρατιδίου.
Στην πραγματικότητα, αν δεν τακτοποιηθεί δεν έχει μικρότερη σημασία από μια βραδυφλεγή ωρολογιακή μπόμπα που όταν εκραγεί θα σαρώσει σαν τσουναμι την μισή Ελλάδα. Όχι γιατί η Ελλάδα είναι αδύναμη για να αντιμετωπίσει τους Σκοπιανούς, αλλά οι σύμβουλοι του είναι και πολλοί και παμπόνηροι και παίρνουν εντολές από ανώτερους αξιωματούχους, ισχυρούς, πνευματικούς, δογματικούς και προκατειλημμένους που εδρεύουν σε μεγάλα κράτη και μάλιστα «φιλικά» προς την Ελλάδα. Μα καλά είμαστε όλοι για δέσιμο; Το όνομα το οποίο φαίνεται να έχει προτεραιότητα δεν είναι τίποτε, αλλά παρά το δόλωμα που μας έριξαν οι Σκοπιανοί και εμείς τσιμπήσαμε σαν ηλίθια ψάρια. Ώστε έτσι λοιπόν, το μείζον θέμα είναι το όνομα και όχι ο σφετερισμός της ιστορίας μας, που κρύβεται στο σύνταγμα των Σκοπιανών! Μπράβο ρε ελληνική κατάντια! Το σύνταγμα των γειτόνων το οποίο αποσκοπεί στην διατήρηση του αλυτρωτισμού και διδάσκεται σε όλα τα σχολεία εκπαίδευσης της χώρας τους, θεωρούν την ελληνική Μακεδονία χώρο Σλάβων του διατελεί υπό ελληνική κατοχή (κάτι τέτοιο λένε και οι Τούρκοι για τα ελληνικά νησιά του Αιγαίου). Το ίδιο τα Μακεδονικά μνημεία, η Μακεδονική (ελληνική) ιστορία, τα σύμβολα. Ζητούν από εμάς, οι Σκοπιανοί και συν αυτών, ούτε λίγο, ούτε πολύ την ψυχή μας!
Το συμπέρασμα λοιπόν που βγαίνει είναι ότι οι Σκοπιανοί που κατά βάσει είναι αδιάλλακτοι, προσπαθούν με αυτόν τον ελιγμό να αποσπάσουν την προσοχή μας από την ουσία των διαφορών και να νομίσουμε ότι αν λυθεί το όνομα τελειώνουν τα προβλήματα και οι ίδιοι μένουν ελεύθεροι να αλωνίζουν… Ουδέν απατηλότερον. Τα προβλήματα θα τελειώσουν:
1. Με την απομάκρυνση όλων των Αγαλμάτων Ελληνικής Μακεδονικής Ιστορίας
2. Ότι Ιστορικά η Μακεδονία ήταν από καταβολής, μια πόλη-κράτος Ελλήνων όπως Αθήνα, Κόρινθος, Σπάρτη, Θήβα κτλ
3. Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Έλλην, ψυχή τε και σώματι Δωρικής καταγωγής, όπως ο ίδιος καυχιόταν και ουδέποτε ονόμασε τον εαυτόν του Μακεδόνα, αλλά «Αλέξανδρος υιός του Φιλλίπου και οι άλλοι Έλληνες…».
Μέρος της Μακεδονικής επικράτειας έμεινε έξω από τα σύνορα του ελληνικού κράτους κατά την χάραξη των σημερινών συνόρων, αυτό το μέρος ονομάστηκε Βαρντάσκα, από τους Σλάβους για να το οικειοποιούν και να μη το διακινδυνεύσουν στο μέλλον. Χωρίς να αρχίζουμε να απορυθμίζουμε τις καταστρατηγήσεις στα Βαλκάνια των ελληνικών δικαίων, θα πρέπει οι σημερινοί πολιτικοί ηγέτες της γείτονος χώρας, να αλλάξουν το σύνταγμα τους και να σταματήσουν να ονειροπολούν τα ιερά ελληνικά εδάφη (αλυτρωτισμό). Στο Αιγαίο μπορούν να βγουν σαν κάτοικοι της Ενωμένης Ευρώπης και ποτέ σαν πολίτες μεταμφιεσμένοι σε Μακεδόνας, εκτός αν… πολιτογραφηθούν Έλληνες και πάρουν όλοι την ελληνική υπηκοότητα.
Κακώς ο κύριος Νίμιτς ρίχνει λάδι στην φωτιά, λέγοντας ότι ο όρος Μακεδονία υπάρχει ήδη στο «Πρώην Γιουγκοσλαβική δημοκρατία της Μακεδονίας». Διότι λέμε… Πρώην κύριε Νίμιτς. Η ελληνική φράση έχει την δυναμική του ΠΡΩΗΝ και όχι του σημερινού! (Ελληνική Γραμματεία κύριε Νίμιτς). Φόβου τον κύριο Νίμιτς και δώρα φέροντα! Αν τελικά λείψουν οι αλυτρωτισμοί, που κατακλύζουν τα άρθρα του Σκοπιανού συντάγματος, οι τρικλοποδιές και οι κουτοπονηριές πίσω από τις οποίες οι Σκοπιανοί, αλλά και «φίλοι» του προτεκτοράτου πάνε να κρυφτούν, εμείς τους λέμε ΚΟΥΚΟΥ, ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΔΕΙ! Ως εκ τούτου: Κατεδαφίσετε τις ελληνικές μορφές των αγαλμάτων και ελληνικών συμβόλων, που προσπαθείτε να οικειοποιηθείτε, διότι «ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται» και αν δείξετε σεβασμό στον ελληνικό πολιτισμό, τότε θα βρούμε την λύση. Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ μας παρακολουθεί!

Γιάννης Ζερβός

Related Posts