Απαγόρευση απόπλου του «Ζάκυνθος 1» – Σκληρή απάντηση της Kefalonian Lines

Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Ημέρα Ζάντε» η ακτοπλοϊκή εταιρία Kefalonian Lines έχει αρκετούς μήνες να αποδώσει στο Λιμενικό Ταμείο Ζακύνθου το μερίδιο που αναλογεί σε αυτό από την τιμή του εισητηρίου.
Η εφημερίδα μάλιστα ανέφερε ότι θα απαγορευτεί την επόμενη εβδομάδα ο απόπλους του πλοίου «Ζάκυνθος 1» από το λιμάνι της Ζακύνθου αν μέχρι τότε δεν έχει καταβληθεί το πόσο από την εταιρία. Μάλιστα, στο δημοσίευμα αναφέρεται ότι πολύ σύντομα θα πράξουν το ίδιο και τα Λιμενικά Ταμεία της Κυλλήνης και της Κεφαλονιάς λόγω χρεών της εταιρίας προς αυτά. Τα παραπάνω είχαν ως αποτέλεσμα η Kefalonian Lines να εκδόσει σήμερα μια ανακοίνωση αρκετά σκληρή, η οποία αναφέρει τα παρακάτω:
«Προφανώς, κάποιοι ενοχλούνται πολύ εδώ και χρόνια από τη σοβαρή παρουσία της εταιρείας μας στο νησί της Ζακύνθου, η οποία προσφέρει τα μέγιστα στην τοπική κοινωνία, τον τουρισμό και την οικονομία. Δυστυχώς για εκείνους και τα φερέφωνά τους, δεν έχουν χάσει μόνο τη σοβαρότητα και ψυχραιμία τους, αλλά και κάθε όριο νομιμότητας. Διασπείροντας ψευδείς, φαιδρές και ανυπόστατες ειδήσεις προσπαθούν να πείσουν μέσω των κίτρινων οργάνων δημοσιογραφίας ότι, η Kefalonian Lines θα διακόψει τα δρομολόγια της από Κυλλήνη προς Ζάκυνθο, λόγω οφειλής της προς το λιμενικό ταμείο του νησιού. Είναι προφανές ότι, από τη στιγμή που πληροφορήθηκαν την έλευση και νέου πλοίου στις τοπικές γραμμές, βρίσκονται σε κατάσταση πανικού και κινούνται με τη λογική του χαμένου τζογαδόρου. Τους συνιστούμε λοιπόν να επιδείξουν λίγη ψυχραιμία, διότι έπεται και συνέχεια… Δικοί μας “εντολείς” είναι οι τοπικές κοινωνίες Ζακύνθου, Κεφαλονιάς και Ιθάκης, τις ανάγκες των οποίων αφουγκραζόμαστε με προσοχή. Γι’ αυτό, και αποκλειστικός σκοπός μας είναι να αυξήσουμε τον αριθμό των δρομολογίων μας, άμεσα. Όσον αφορά δε στο συγκεκριμένο δημοσίευμα, η απάντηση θα δοθεί πολύ σύντομα και προσηκόντως. Ίδια με αυτή που δόθηκε πρόσφατα σε εκείνους που πάγια πρακτική τους είναι να προβαίνουν σε παράνομες μεθόδους αθέμιτου ανταγωνισμού και έχουν χάσει ήδη τη μάχη στις δικαστικές αίθουσες με αποφάσεις που εκδόθηκαν υπέρ της εταιρείας μας. Ας κάνουν υπομονή για λίγο ακόμα».

Από την Kefalonian Lines

Related Posts