Σάρωσαν οι Κεφαλλονίτες αρσιβαρίστες με 12 χρυσά μετάλλια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

Φαίνεται ότι η παράδοση που έχουν δημιουργήσει κατά το παρελθόν οι Κεφαλλονίτες αθλητές της Άρσης Βαρών συνεχίζεται. Οι Σάββας Καππάτος και Νίκος Γαλιατσάτος έχουν εμπνεύσει τους νεαρούς αθλητές να ασχοληθούν με το συγκεκριμένο άθλημα.
Άλλωστε οι πρόσφατες επιτυχίες του Βαγγέλη Γαλιατσάτου σε Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων έχουν φέρει στην Άρση Βαρών πολλά νέα… φυντάνια. Μερικά από αυτά μας γέμισαν υπερηφάνεια στο πρόσφατο Πανελλήνιο πρωτάθλημα που έγινε στο ΟΑΚΑ. Ούτε ένα ούτε δύο, αλλά δώδεκα χρυσά μετάλλια κατάφεραν μα κατακτήσουν και να γράψουν το όνομα της Κεφαλονιάς με χρυσά γράμματα στην διοργάνωση. Οι Κεφαλονίτες αθλητές, κατέκτησαν 12 χρυσά, 2 ασημένια και 3 χάλκινα μετάλλια συνολικά, που είχαν ως εξής:
Παναγής Μινέτος: 3 χρυσά στις κατηγορίες εφήβων, νέων αντρών και αντρών
Γεράσιμος Γαλιατσάτος: 4 χρυσά παίδων, εφήβων, νέων αντρών και αντρών
Ελευθερία Γαλιατσάτου: 4 χρυσά κορασίδες, νεανίδες, νέες γυναίκες και γυναίκες
Θεμιστοκλής Προκόπης: 1 ασημένιο και 3 χάλκινα παίδων, εφήβων, νέων αντρών και αντρών
Χριστίνα Μαραβέγια: 1 χρυσό και 1 ασημένιο κορασίδες, νεάνιδες.
Ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Γαλιατσάτος, είναι ιδαίτερα περήφανος για τα… παιδιά του. Μαζί με τον Βαγγέλη Γαλιατσάτο σε μερικά χρόνια όλοι οι παραπάνω θα αποτελούν τον κορμό της Εθνικής μας Ομάδας που θα μας εκπροσωπεί σε διεθνείς διοργανώσεις και θα σαρώνει τα μετάλλια.

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

2 3 4 5

Related Posts