Τροχαίο δυστύχημα με τρακτέρ με δύο νεκρούς έγινε πριν από λίγο στην Κοντογεννάδα

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα σε δύο ηλικιωμένους αγρότες από την Κοντογεννάδα της Παλλικής, όταν το τρακτέρ στο οποίο επέβαιναν και πήγαιναν στο χωράφι τους για αδιευκρίνιστους ακόμη λόγους βγήκε από την πορεία του, ντεραπάρισε και καταπλάκωσε τoυς άτυχους αγρότες.
Αμέσως μετά το δυστύχημα οι χωριανοί ειδοποίησαν την Αστυνομία και το Ασθενοφόρο, ενώ χρειάστηκε και η συνδρομή της Πυροσβεστικής για να απεγκλωβίσει τους δύο ηλικιωμένους. Μετά από αρκετή προσπάθεια μεταφέρθηκαν στο Μαντζαβινάτειο Νοσοκομείο, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών οι δύο αγρότες δεν κατάφεραν να σωθούν. Το τραγικό της ιστορίας είναι ότι ο άνδρας της γυναίκας έχει φύγει από τη ζωή πριν από δύο περίπου μήνες.

Επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας
Χθες (Τρίτη 20.03.2018), το απόγευμα, στην περιοχή Κοντογεννάδα Κεφαλληνίας γεωργικός ελκυστήρας (τρακτέρ), που οδηγούσε 85χρονος ημεδαπός, εκτράπηκε της πορείας του και ανατράπηκε. Αποτέλεσμα της ανατροπής ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός, του 85χρονου οδηγού, καθώς και μιας ακόμη 64χρονης ημεδαπής η οποία επέβαινε στο όχημα. Προανάκριση για τον ακριβή προσδιορισμό των συνθηκών του ατυχήματος διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Παλλικής Κεφαλληνίας.

 

Related Posts