Μόνιμη η εξάρτηση της Ελλάδας από την Δύση

Όποιος δεν μπορεί ή δεν θέλει να αποδεχτεί ότι η χώρα μας κινδυνεύει να πέσει στην μεγαλύτερη παγίδα της ιστορίας της, από την οποία θα κουτσουρευτεί ή και θα εξαρτηθεί η ίδια της η υπόστασης, θα πει ότι:
1) Είναι κουτός
2) Είναι προκατειλημμένος
3)είναι βολεμένος
4)παραμένει υπηρέτης των «συμμάχων»
5) είναι προδότης της χώρας
6) είναι Ανθέλληνας.
Ο λόγος που γεννά αυτό το είδος της λογικής είναι ότι παρ όλα τα συνέδρια και τα συμβούλια κορυφής της Ευρωπαϊκής Ένωσης και παρ όλες τις αμερικανικές διαβεβαιώσεις, χάνεται η εμπιστοσύνη στην Αμερικανική όσο και στην Ευρωπαϊκή διπλωματία ότι έχει την θέληση να βάλει τέλος στην επιθετική πολιτική της Τουρκίας έναντι της Ελλάδος. Έτσι στο Αιγαίο κλιμακώνει το πολεμικό κλίμα και ο Ερντογάν ονειρεύεται τα «σύνορα της Καρδιάς του» , δηλαδή τον Ιμπεριαλισμό της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας που άρπαξε από την Ελλάδα τα από χιλιετιών τα πατρογονικά εδάφη των Ιώνων Ελλήνων. Η Τουρκία δυστυχώς για εμάς, φαίνεται προτιμητέα χώρα στο τομέα των επενδύσεων και οι σύμμαχοι έχουν μεγάλα συμφέροντα από την οικονομία της σε βαθμό που δεν είναι διατεθειμένοι να υποχωρήσουν σε πολιτικές, που θα βλάψουν αυτά τα συμφέροντα. Έτσι οι γερμανικές επενδύσεις στην γειτονική χώρα είναι πολύ μεγάλες, για να εγκαταλειφτούν ή να εξαργυρωθούν με «Δημοκρατία» και ιδανικά όπως στη χώρα μας!
Από το άλλο μέρος ο ελληνικός λαός, χωρισμένος και διαιρεμένος από τα πρώτα κιόλας χρόνια του νεοελληνικού κράτους, έγινε έρμαιο των κομματικών συμφερόντων, της οικονομικής ελίτ και υποτάχτηκε σε μια Λερναία Ύδρα εκμετάλλευσης και καταπίεσης του, σε όλες τις μορφές των κοινωνικών, οικονομικών και πολιτικών δραστηριοτήτων του, πέρα από τις πολιτικές αερολογίες και υποσχέσεις του ΘΑ, συνιστώντας στους πολίτες υπομονή. Η επανάσταση του 21 ήταν μόνο εθνική όχι όμως και κοινωνική. Έφυγε ο Τούρκος δυνάστης και ο Κοτζαμπάσης ανέλαβε το έργο της οικονομικής διαχείρισης-καταπίεσης των μέχρι χτες ραγιάδων. Η Ελλάδα επομένως χρωστά στην Ελλάδα μια κοινωνική επανάσταση που δεν έγινε ποτέ και αν δεν γίνει σύντομα, θα μείνει κολλημένη στο αδιαμόρφωτο, άδικο και βάρβαρο ΧΤΕΣ.
Βασιλικοί, Βενιζελικοί, Αγγλόφιλοι, Γερμανόφιλοι, Ρωσόφιλοι ένα χαρμάνι όλοι και με τελευταίο οσμή και γεύση Αμερικανικής, Ευρωπαϊκής Ένωσης και ΝΑΤΟ, ένα σωρό Νταβατζιδες «προστάτες» της φτωχής Ελλάδος. Και έρχεται τώρα ένας παμπόνηρος δικτάτορας Τούρκος να ξεσκεπάσει το πώς λειτούργει στην πράξη, όλο αυτό το συνονθύλευμα, των Φάτα-Μοργκάνα αξιών στο οποίο πίστεψε ο λαός μας ότι εμπεριέχει ηθικές αξίες δικαιοσύνης, αξιοπρεπείας, θεμελιωμένες στην Δημοκρατία και τις αδιαπραγμάτευτες αρχές της. Οι εμπνευστές της Μικρασιάτικης εκστρατείας μας παγίδεψαν στην καταστροφή με απώλεια των από χιλιετηρίδων ελληνικών εδαφών με όλες τις πολιτικοοικονομικές συνέπειες. Το τελευταίο οχυρό μας, η συνθήκη της Λωζάννης, βάλλεται με μανία από Τουρκία μόνο; Και τα αποτελέσματα θα είναι σε λίγο ορατά.
Η διστακτικότητα των συμμάχων, η έξαρσης του νεοφιλελευθερισμού και η σκόπιμη παρεμπόδισης της Ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, μας γεννούν σοκαρίστηκες αμφιβολίες ως προς το ποιος ενδιαφέρεται για την αναθεώρηση της και ποιος κινεί τα νήματα. Τα παγκόσμια γεγονότα και εξελίξεις αποδεικνύουν ότι συνήθως η εξωτερική πολιτική των Η.Π.Α είναι ο κύριος καταλύτης συμφωνιών και καθεστώτων που στέκουν απέναντι και δεν είναι προσαρμοσμένοι στην πολική της PAX AMERICANA. Νέες, ασταθείς συμφωνίες αντικαθιστούν τις σταθερές και ανατρέπουν μακροχρόνιες ισορροπίες, αναστατώνουν λαούς και οδηγούν τα κράτη σε εθνοκτόνους πολέμους, τερατώδη δημιουργήματα των ισχυρών της Γης, ενός κόσμου που εχει κυριολεκτικά τρελαθεί και μετρά τα οικονομικά του οφέλη με ερείπια και αίμα.
Συμπερασματικά λοιπόν, η κατάργηση της συνθήκης της Λωζάννης εκτός από την Τουρκία, είναι ευπρόσδεκτη και από άλλους που διαρρηγνύουν τα ιμάτια τους για την «σταθερότητα και ευημερία των λαών, της περιοχής». Εν ονόματι αυτής της Σταθερότητας, διαιρούν τους λαούς, ισοπεδώνουν τη Γη τους και τους μεταμορφώνουν σε φυγάδες μακριά από τις αγαπημένες τους πατρίδες, τα χωράφια τους, το βιος τους. Γέμισε η Μεσόγειος πτώματα, το γαλανό Αιγαίο, με άψυχα κορμάκια. Άραγε ποιους ισχυρούς της Γης πολυσκοτίζει, η αναθεώρησης της συνθήκης της Λωζάννης. Δυστυχώς η Ελλάδα θα είναι εκείνη που θα χάσει. Κάνεις άλλος. Όσο για το καθεστώς του στενού των Δαρδανελίων, αν μπορούσαν οι Τούρκοι θα το έκλειναν σήμερα, αλλά… δεν τολμούν!
Ο πονηρός Ερντογάν έχει εξαγοράσει τους πάντες με το κόλπο των στρατιωτικών εξοπλισμών. Τανκς από την Γερμάνια, Πυρηνικούς αντιδραστήρες από Ρωσία και Γαλλία, Ελικόπτερα από την Ιταλία, Φ-35 από την Αμερική και… όλοι κάνουν την πάπια. Μακιαβελικός ο τρόπος της Αμερικανικής money making polιcy και εμείς οι χαζοέλληνες ακόμη να καταλάβουμε ότι είμαστε στη Φάκα όπως οι κότες στα ορνιθοτροφία τις οποιες ετοιμάζουν για κατανάλωση. Βοήθησαν του Κούρδους οι Αμερικανοί και μετά βάζουν τον Ερντογαν να τους κάνει «Σαλαμούρα» όπως ο ίδιος καυχιέται. Και τώρα τι; Ας οραματιστούμε τους γενναίους της ιεράς Γης των Ελλήνων προγόνων. Σούπερ όπλο ο ακατάλυτος πολιτισμός μας, ας γεμίζει τις ψυχές μας, για να αποβάλλουμε την γάγγραινα Του διχασμού, προκειμένου να αντιμετωπίσουμε για άλλη μια φορά τον εξ Ανατολής κίνδυνο! «Είτε παίδες Ελλήνων»!

Γιάννης Ζερβός

Related Posts