AB BASILOPOULOS
AB BASILOPOULOS

Κοτόπουλο με γιαούρτι και κάρυ

By on April 11, 2018
καρυ

Ένα πολύ εύκολο στην παρασκευή του φαγητό θα σας προτείνουμε σήμερα, το οποίο είναι πεντανόστιμο και δεν απαιτεί να έχουμε ιδιαίτερες ικανότητες μαγειρικής για να το πετύχουμε.

Υλικά
4 μπούτια κοτόπουλο
1 κεσεδάκι γιαούρτι
4 κ.τ.γ. κάρυ
αλάτι
φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
Τοποθετούμε το γιαούρτι σ’ ένα πιάτο και βουτάμε τα μπούτια του κοτόπουλου ώστε να αλειφθούν παντού. Το καλύπτουμε και το αφήνουμε να σταθεί στο ψυγείο περίπου 5 ώρες χωρίς να το σκεπάσουμε. Πριν τα ψήσουμε πασπαλίζουμε με το κάρυ και αλατοπιπερώνουμε. Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο για 40 λεπτά και ύστερα δυναμώνουμε την θερμοκρασία για να πάρουν χρώμα. Προσέχουμε να τα γυρίσουμε 1-2 φορές.

Επιμέλεια Ελένη Ευαγγελάτου