Ολοκλήρωσε με νίκη ο Κεφαλληνιακός

Με νίκη έκλεισε ο Κεφαλληνιακός τις υποχρεώσεις του στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος για το 2ο ομίλο της Β´ ΕΣΚΑ-Η. Η ομάδα μας πήρε τη νίκη παίζοντας καλό μπάσκετ και έχοντας στη σύνθεση της 6 πιτσιρικάδες, από τις ακαδημίες του συλλόγου.
Ο coach Αντωνάτος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους και όλοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Μετά από μια ακόμα επιτυχημένη σεζόν η ομάδας μας μπαίνει δυνατά στα playoffs ανόδου που ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα. Για την πρώτη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Α.Ε. Προαστείου την Κυριακή 29/04.
Δεκάλεπτα: 12-14, 13-6, 15-13, 18-13 Τελικό: 58-46
ΚΑΟ ( Αντωνάτος ): Αγιανδρίτης, Κουταβάς 4, Μεγάλος 2, Ντούβαλης, Μπλέτσος, Ρεμούντος 2, Βασιλάκης 4, Μαγουλάς 11, Βαγγελάτος 12, Κουμαριώτης 7(1), Μινέτος 6, Μανέντης 10.
Α. Σ. Τρίτων Πατρών ( Κατηφόρης ): Μαυρογιάννης 13, Σταυράκης 4, Γεωργούλης 4, Παριανός 1, Πανέτας 14, Καρατζογιάννης 8, Παπαδόπουλος 2.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά το διοικητικό και τεχνικό επιτελείο του παραρτήματος Κεφαλονιάς του ΔΕΔΔΗΕ, που έπειτα από επικοινωνία μας, διαμόρφωσαν το πλάνο της προγραμματισμένης διακοπής ρεύματος με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρξει διακοπή στην περιοχή του κλειστού κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής του αγώνα.

Εκ του ΔΣ

Related Posts