Ευχαριστήρια Επιστολή από τον «Υπερίωνα»

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Προστασίας της Ισότητας και των Δικαιωμάτων Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ», η επιστημονικά υπεύθυνη, το εκπαιδευτικό προσωπικό και οι ωφελούμενοι του Κέντρου Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας (Κ.Δ.Η.Φ.) Ατόμων με Αναπηρία «ΥΠΕΡΙΩΝ» ευχαριστούν την υπεύθυνη διοικητικής υποστήριξης του κέντρου κα Σπυράτου Σταματούλα MSc. Μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής για τις σημαντικές υπηρεσίες που προσέφερε μέχρι σήμερα στην ίδρυση και λειτουργία του κέντρου αλλά και για την εθελοντική συμμετοχή της στην ίδρυση και λειτουργία της ένωσης.
Η κα Σπυράτου αποχώρησε οικειοθελώς στις 30/04/2018 από τη θέση της προκειμένου να εκπληρώσει τους στόχους και τα όνειρα της αφού μετά από αξιολόγηση κατάφερε να πάρει ένα δικό της επιχειρηματικό πρόγραμμα (ΕΣΠΑ) και να μπει στον επιχειρηματικό κόσμο του νησιού μας. Ως υπεύθυνη διοικητικής υποστήριξης του κέντρου μας αλλά και ως εκπαιδεύτρια των ωφελούμενων στον τομέα της πληροφορικής εργάστηκε με αγάπη, ευαισθησία, εχεμύθεια, επαγγελματισμό, επιδεικνύοντας ξεχωριστό ήθος και συνέπεια σε ότι αναλάμβανε. Με την ικανότητα που τη διέκρινε και την επιστημονική της κατάρτιση βοήθησε σημαντικά να στηθεί το έργο του « Υπερίωνα» στο Ληξούρι. Εμείς όλοι θέλουμε να την έχουμε κοντά μας και της ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στο νέο της ξεκίνημα. Την κα Σπυράτου αντικαθιστά η κα Σταματελάτου Γερασιμούλα, πρώτη αναπληρωματική στον πίνακα των επιλαχόντων.
Η κα Σταματελάτου έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές της σπουδές στο ίδιο πανεπιστήμιο στο τμήμα ΠΜΣ Φύλο Κοινωνία και Πολιτισμός της Κοινωνικής Ανθρωπολογίας και Ιστορίας. Ξεκίνησε, αφού ενημερώθηκε από την κα Σπυράτου, με ζήλο, ευαισθησία και αγάπη. Άλλωστε μέχρι σήμερα έχει δουλέψει με συναφές αντικείμενο και με ευπαθείς ομάδες πληθυσμού του νησιού μας. Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο της και δημιουργική συνεργασία μαζί μας.

Η Πρόεδρος, Σοφία Μαροπούλου-Ζαφειράτου
Η Επιστημονική υπεύθυνη, Νίκη Χριστοφοράτου

Related Posts