Τέλος οι δοκιμές, το YACHT CLUB Gastronomic Cuisine από τις 17 Μαΐου πατάει… γκάζι

Αγαπητοί φίλες και φίλοι, το YACHT CLUB Gastronomic Cuisine ολοκλήρωσε την δοκιμαστική περίοδο του. Ευχαριστούμε πολύ από καρδιάς όλους όσους μας στήριξαν αυτό τον καιρό με την παρουσία τους, αλλά πιο πολύ με την κριτική τους, τις συμβουλές τους, την γνώμη τους και τις θερμές τους ευχές!
Χαιρόμαστε που οι περισσότεροι κατάλαβαν την φιλοσοφία μας, τις δυσκολίες αυτής της προσπάθειας και συνέβαλαν στο να ολοκληρώσουμε τις δοκιμές μας, έτσι ώστε να δώσουμε στο Ληξούρι ένα προορισμό απόλαυσης που του αξίζει και στον τουρισμό μας ένα δείγμα γαστρονομίας με τοπικά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Η προσπάθεια μας θα συνεχιστεί έτσι ώστε να προσαρμοστεί το μενού μας πλήρως στην αρχική μας ιδέα, αλλά και να ανοίξουν οι άλλοι χώροι του CLUB που οι επισκέπτες θα απολαύσουν πολλές εκπλήξεις…
Το κατάστημα μας θα χρειαστεί να παραμείνει κλειστό από την Δευτέρα 14 Μαΐου έως και την Τετάρτη 16 Μαΐου για λόγους τεχνικούς και ολοκλήρωσης του βασικού ΜΕΝΟΥ, το οποίο θα αλλάζει ανάλογα την περίοδο και την εποχικότητα των πρώτων υλών. Σε αυτό θα προστίθενται και ΠΙΑΤΑ ΗΜΕΡΑΣ, τα οποία κατά κύριο λόγο θα είναι από προϊόντα που δεν μπορούμε να τα βρίσκουμε καθημερινά και σε ποσότητες.
Ευχαριστούμε πολύ!
Ραντεβού την Πέμπτη 17 Μαΐου!
Υ.Γ. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε όλους τους συνεργάτες μας για την υπερπροσπάθεια τους, την εργατικότητα τους, τον ζήλο και την προθυμία τους να μάθουν καινούργια πράγματα! Χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα είχε γίνει! Τους ευχόμαστε καλή δύναμη και καλή επιτυχία!

ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ
ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ Γ. ΠΕΡΔΙΚΗΣ

Ο CHEF
ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Related Posts