Δωρεάν προβολή των τοπικών επιχειρήσεων του τουρισμού μέσω του Επιμελητηρίου

Το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς & Ιθάκης προβάλει την επιχείρησή σας ΔΩΡΕΑΝ στην Τουριστική Ηλεκτρονική Αγορά του Νομού Κεφαλονιάς & Ιθάκης www.filoxeno.com. Μπορούν να συμμετέχουν όλες οι επιχειρήσεις του Τουρισμού: Καταλύματα, Ξενοδοχεία, Αγροτουριστικά, Επιχειρήσεις Εστίασης/Διασκέδασης (Εστιατόρια, Ταβέρνες, Καφετέριες, Clubs, κ.ά.). Επιχειρήσεις Ενοικίασης (αυτοκινήτων, μηχανών, σκαφών).
Επιπλέον: Τουριστικά Πρακτορεία & Τουριστικά Γραφεία. Επιχειρήσεις με Δραστηριότητες (ιστιοπλοΐα, αναρρίχηση, πεζοπορία, ιππασία κλπ). Επιχειρήσεις με Τοπικά ή Παραδοσιακά προϊόντα αλλά και άλλες επιχειρήσεις της Τοπικής Αγοράς. Το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς & Ιθάκης συνεργάζεται και με το Filoxeno.com, τον μεγαλύτερο Ελληνικό Ταξιδιωτικό Οδηγό που υποστηρίζεται από τα Ελληνικά Επιμελητήρια και που προβάλει περισσότερες από 23.000 τουριστικές επιχειρήσεις σε 9 γλώσσες και σας προσφέρει Δωρεάν καταχώρηση και Δωρεάν online κρατήσεις στα Καταλύματα και Ξενοδοχεία του Νομού Κεφαλονιάς & Ιθάκης μέσω της εφαρμογής Bookoncloud.com αλλά και Δωρεάν πωλήσεις τοπικών προϊόντων για τις επιχειρήσεις λιανικής. Οι Τουριστικές Επιχειρήσεις προβάλλονται και στην Τοπική Ηλεκτρονική Αγορά αλλά και στην Πανελλαδική για ακόμα μεγαλύτερη και αποτελεσματικότερη προβολή.
Ιδιαίτερα οι Επιχειρήσεις διαμονής (Ξενοδοχεία, Καταλύματα, Ξενώνες, Αγροτουριστικά, Camping κλπ), μπορούν να συμμετέχουν και σε ένα ενιαίο και πλήρες αυτοδιαχειριζόμενο Σύστημα Ηλεκτρονικών Κρατήσεων (on-line booking) με πολλές δυνατότητες, εύκολη ενσωμάτωση και στην ιστοσελίδα της επιχείρησης και εξελιγμένο Channel Manager με πολλά κανάλια πώλησης σε μεγάλους IDS, GDS ή και Ελληνικά και Ξένα Τουριστικά Πρακτορεία και Γραφεία μέσω B2B κονσόλας κράτησης. Ειδικά για επιχειρήσεις με Προϊόντα δίνεται η δυνατότητα ηλεκτρονικών πωλήσεων πέραν της προβολής και μέσα από την κατηγορία Τοπική Αγορά της Τουριστικής Αγοράς (Filoxeno.com-Κεφαλονιάς & Ιθάκης), με ταυτόχρονη δωρεάν καταχώρηση στην Ηλεκτρονική Αγορά Κεφαλονιάς & Ιθάκης (Directmarket.gr-Κεφαλονιάς & Ιθάκης).
Ειδικά η εφαρμογή BookOnCloud που δίνεται στις επιχειρήσεις προσφέρει επιπλέον:
Διασυνδεσιμότητα με μεγάλα Διεθνή Κανάλια Τουρισμού όπως : Booking.com, Expedia.com, Expedia.net , AirBnB.com, Trip Advisor και πάρα πολλά άλλα ακόμα.
Διασυνδεσιμότητα με Ελληνικά και Ξένα Τουριστικά Πρακτορεία και Γραφεία μέσω της Β2Β πλατφόρμας B2B-BookonCloud.
Online Booking αλλά και Interactive Booking με διαπραγματεύσεις (τύπου AirBnB)
Πληρωμές με πιστωτική κ.ά.
Διαχείριση πελατών, δωματίων και κρατήσεων
Ενιαίο Πλάνο κρατήσεων και πρόσβαση στην εφαρμογή από κινητό ή tablet.
Κάντε τώρα την καταχώρηση σας στην Τουριστική Αγορά Κεφαλονιάς & Ιθάκης ή Ανακτήστε τους κωδικούς διαχείρισης του περιεχομένου μέσω της διαδικασίας Ανάκτησης αν έχουμε ανεβάσει ήδη κάποιο περιεχόμενο για την επιχείρηση σας, ώστε να προσθέσετε φωτογραφίες, κείμενα και όλα τα χαρακτηριστικά για την επιχείρηση σας. Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν ταυτόχρονα προβάλλονται στις Τοπικές Ηλεκτρονικές Πύλες με πρόσβαση από την Ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς & Ιθάκης www.eeki.gr , αλλά και στις Πανελλαδικές Πύλες www.filoxeno.com και www.directmarket.gr. Το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς & Ιθάκης δυναμικά σας στηρίζει, σας προβάλλει και σας βοηθάει στην εξωστρέφεια σας, δηλώστε συμμετοχή σήμερα για ένα επιτυχημένο 2018.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου
Σταύρος Σπαθής

Related Posts