Πόνος και θλίψη για την «φυγή» του αγαπημένου μας συγχωριανού Πέτρου Λαδά

Ο πόνος και η θλίψη είναι τα συναισθήματα που έχουν κυριεύσει όλους όσους πληροφορηθήκαμε το αποτέλεσμα των ερευνών του Λιμενικού σώματος. Στις 12 το μεσημέρι βρέθηκε τελικά στο βυθό της Πλατιά Άμμου ο αγαπημένος μας συγχωριανός και φίλος, Λαδάς Πέτρος, ο οποίος αγνοείτο από χθες όταν πήγε στην Πλατιά Άμμο για να κάνει το χόμπι του που τόσο αγαπούσε.
Ο Πέτρος ήταν μόνο 63 ετών ήταν ένας εξαίρετος συγχωριανός, ένας επιτυχημένος οικογενειάρχης και ένας καταπληκτικός κυνηγός και ψαροντουφεκάς ένας ευσυνείδητος επαγγελματίας ναυτικός. Αγαπημένε μας Πέτρο έχεις γυρίσει όλο τον κόσμο δεκάδες φορές με πλοία και αεροπλάνα. Έφυγες κάνοντας αυτό που τόσο αγαπούσες και αγαπάμε όλοι όσοι έχουμε το ίδιο χόμπι. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στη αγαπημένη σου σύζυγο στα παιδιά και στα αδέλφια σου. ΥΠΟΜΟΝΗ είναι το λιγότερο που μπορούμε να πούμε στην οικογένεια του.

Αναδημοσίευση από «Δαμουλιανάτα Κεφαλονιάς»

Η οικογένεια των Ναυτικών θρηνεί ένα ακόμη παιδί της. Μεγάλος ο πόνος. Πέτρο καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες… Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στον αγαπημένο μου καπετάνιο Άκη ειδικά, εύχομαι δύναμη, κουράγιο και υπομονή, ξέρω ότι είναι βαρύ το χτύπημα, τον νοιώθω και θα είμαι κοντά του σε ό,τι με χρειαστεί.

ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΤΣΑΪΤΗ

Related Posts