Πανηγυρική εκλογή, για πρώτη φορά, του Θέμη Βαλσαμή στην προεδρία της ΕΠΣΚΙ

Πριν από δύο χρόνια, μετά την απομάκρυνση του Βαγγέλη Μαζαράκη από την προεδρία της ΕΠΣΚΙ και γενικά την “καθαίρεσή” του από τα ποδοσφαιρικά δρώμενα, ο Θέμης Βαλσαμής ήταν αυτός που ανέλαβε τα ηνία της ΕΠΣΚΙ.
Χθες για πρώτη φορά έγιναν εκλογές στην ΕΠΣΚΙ στην μετά Βαγγέλη Μαζαράκη εποχή και ο Θέμης Βαλσαμής ήταν αυτός που εκλέχθηκε πανηγυρικά από το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που προέκυψε. Ψήφισαν συνολικά 15 Σωματεία και είχαμε 12 έγκυρα ψηφοδέλτια. Τα εννέα άτομα του νέου Δ.Σ. πήραν όλα από 12 ψήφους.
Πρόεδρος: Θεμιστοκλής Βαλσαμής
Α’ Αντ/δρος: Αγγελική Τουλάτου
Β’ Αντ/δρος: Νικόλαος Τσιντήλας
Γεν. Γραμματέας: Δημήτρης Μοσχόπουλος
Ταμίας: Αθανάσιος Ψαρράς
Μέλη: Γεράσιμος Καραντινός, Ευάγγελος Αβάζαρος, Ηλίας Κουρκουμέλης και Δημήτρης Λιακόπουλος.
Αμέσως μετά τις διαδικασίες ο νέος πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ έκανε τις παρακάτω δηλώσεις: «Ευχαριστώ όλα τα Σωματεία για τις προτάσεις τους για την επάνδρωση της Ε.Π.Σ.Κ.Ι., αλλά και τη συμμετοχή τους στις αρχαιρεσίες. Ήταν πολύ μεγάλη τιμή για εμάς, αλλά και στο απελθών Δ.Σ. που μας εμπιστεύθηκαν και πιστεύουμε με τη συλλογικότητα και τη βοήθεια όλων να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα στην προσπάθεια μας για ένα ποιοτικότερο τοπικό ποδόσφαιρο. Ευχάριστο γεγονός ήταν η συμμετοχή 15 Σωματείων που είχαν δικαίωμα στις διαδικασίες, κάτι το οποίο μας δημιουργεί ικανοποίηση, αλλά και ευθύνες για τη συνέχεια».

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

2

Related Posts