Ο Γιάννης Ντούκας στο 19ο Συνέδριο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας

Tο 19ο Πανελλήνιο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας πραγματοποιήθηκε 9 και 10 Ιουνίου 2018 στα Καμένα Βούρλα με κεντρικό διοργανωτή τον Σύνδεσμο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Φθιώτιδας και υπό την αιγίδα του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Κώστα Μπακογιάννη.
Κεντρικός ομιλητής του Συνεδρίου ήταν ο επικ. καθηγητής Νομικής του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου, πρώην υπουργός και τ. βουλευτής Ροδόπης δρ. Ευριπίδης Στυλιανίδης με θέμα: «Θράκη: το επόμενο βήμα…». Την εκδήλωση παρακολούθησε ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας κ. Τσουβάλας, ο πρώην Στρατηγός κ. Σύρος, οι αρχές της Τ. Αυτοδιοίκησης, ο βουλευτής Φθιώτιδας και πρώην υπουργός Χρ. Σταϊκούρας καθώς και εκατοντάδες εκπρόσωποι της ΠΟΑΣΑ από όλους τους Νομούς της Ελλάδας. Ανάμεσά τους και για πρώτη φορά συμμετείχε ο Σύνδεσμος των Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Κεφαλλονιάς και Ιθάκης που εκπροσωπήθηκε από τον προσωρινό Πρόεδρο κ. Γιάννη Ντούκα, ο οποίος ήταν προσκεκλημένος της Ομοσπονδίας ως παρατηρητής του Συνεδρίου. Στην ομιλία του ευχαρίστησε την Ομοσπονδία για την στήριξη που παρέσχε για την σύσταση του Συνδέσμου Αποστράτων Κεφαλλονιάς και Ιθάκη, βεβαίωσε πως θα είναι κοντά στους απόστρατους συναδέλφους –όπως έπραξε και τόσα χρόνια ως εν ενεργεία πρόεδρος- και τόνισε πως θα στηρίζει τα συμφέροντά τους, και τα θετικά και εποικοδομητικά θέματα που προβάλλει κι αγωνίζεται για την επίτευξή τους η Ομοσπονδία.
Ο δε Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας Ν. Φθιώτιδας κ. Κατσαμάς Νικόλαος ανέφερε μεταξύ άλλων τα εξής: «Οι απόστρατοι συνάδελφοι είμαστε πρεσβευτές του έργου των εν ενεργεία. Αποτελούμε ενεργό κομμάτι της κοινωνίας μας και επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευαισθησίας και υπευθυνότητας συμμετέχουμε σε κάθε δραστηριότητα κοινωνικού, πολιτιστικού και εθνικού ενδιαφέροντος. Κάνω έκκληση προς όλους τους Συναδέλφους Αποστράτων των Σωμάτων Ασφαλείας, ανά την περιφέρεια, να ενταχθούν κάτω από την ομπρέλα του Συνδέσμου μας και της Π.Ο.Α.Σ.Α., της μοναδικής και αντιπροσωπευτικότερης δευτεροβάθμιας συνδικαλιστικής οργάνωσης, δίνοντάς της επιπλέον δύναμη να συνεχίσει τον δύσκολο και ανηφορικό της δρόμο, Μπροστά στα προβλήματα που μας ενώνουν. Δεν χωρούν διαχωριστικές γραμμές, εγωισμοί και προσωπικοί υπολογισμοί».

Related Posts