Η αποχώρηση Μουΐκη και οι πιέσεις της Ομοσπονδίας

Το νέο Δ.Σ. του συλλόγου Α.Σ. Κεφαλονιά, με την ευκαιρία της ανάληψης των καθηκόντων του, εύχεται σε όλα τα αθλητικά σωματεία του νομού μας- ιδιαιτέρως δε στους συλλόγους καλαθοσφαίρισης Ν.Ε.Ο. Ληξουρίου & Κ.Α.Ο. 2013 – μια καλή νέα αθλητική χρονιά γεμάτη επιτυχίες.
Στο σημείο αυτό θα μας επιτρέψετε να αναφερθούμε εν συντομία σε μια περιγραφή των γεγονότων που ακολούθησαν, μετά την ολοκλήρωση της φετινής χρονιάς και των αθλητικών υποχρεώσεων όλων των τμημάτων, πριν από τις αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Μετά την αποχώρηση του ιδρυτικού μέλους του Δ.Σ. (Θανάση Μουΐκη) και με την ταυτόχρονη παραίτηση κι άλλων μελών του συμβουλίου, ο σύλλογος οδηγήθηκε αναγκαστικά (Βάσει καταστατικού) σε εκλογές για την ανάδειξη ενός νέου Δ.Σ. που προγραμματίστηκαν , για την Τρίτη 10 Ιουλίου 2018.
Κατά συνέπεια, η αποχώρηση του βασικού υποστηρικτή του Συλλόγου, η έλλειψη ικανού αριθμού αθλητών, που θα μπορούσαν να πλαισιώσουν την Ανδρική Ομάδα της επόμενης χρονιάς, καθώς και τα ασφυκτικά πλαίσια χρόνου της Ομοσπονδίας που πίεζαν για την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΗ, (η προθεσμία έληγε στις 11/7/2018, δηλ. μια ημέρα μετά τις αρχαιρεσίες), όλες αυτές οι παράμετροι οδήγησαν το νέο Δ.Σ .του σωματείου στην απόφαση (ομόφωνη), για την μη συμμετοχή της ανδρικής ομάδας στο νέο πρωτάθλημα της συγκεκριμένης κατηγορίας, κρίνοντας παράλληλα ότι πρέπει να δοθεί έμφαση και μεγαλύτερη βαρύτητα στην εύρυθμη λειτουργία των ακαδημιών και των λοιπών αγωνιστικών τμημάτων (παιδικό και εφηβικό). Ταυτόχρονα με την εξέλιξη αυτή, όλα τα μέλη του Δ.Σ. δεσμεύονται εγγράφως, να διερευνήσουν τη δυνατότητα συμμετοχής Ανδρικού Τμήματος σε χαμηλότερη αγωνιστική κατηγορία.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                             Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΜΕΣΣΑΡΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ    ΔΟΥΛΙΑΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ

 

 

Related Posts