Καλοκαιρινή εκστρατεία της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης

Συνεχίζονται στην Ιακωβάτειο Βιβλιοθήκη οι δραστηριότητες της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2018 με θέμα «Αγαπημένα δεδομένα: παρατηρώ και μετρώ τον κόσμο».
Για το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου έχουν προγραμματιστεί:
–Πέμπτη, 2 Αυγούστου, «Η ιστορία, οι ήρωες», με τις κ. κ. Αντζουλέτα Αραβαντινού και Ηλιάννα Κουρούκλη.
— Παρασκευή, 3 Αυγούστου, «Φωτογραφημένα δεδομένα: τα ρούχα», με τις κ. κ. Γιάννα Ευαγγελάτου, Ηρώ Λαδά, Νάνσυ Μουρελάτου και Διαμαντίνα Σταθάτου.
— Σάββατο, 4 Αυγούστου, «Τα φαγητά που μου αρέσουν», με την κ. Κατερίνα Μοσχοπούλου.
— Δευτέρα, 6 Αυγούστου, «Η Κωνσταντινούπολη το 17ο αιώνα», με τις κ.κ. Γιάννα Ευαγγελάτου, Ηρώ Λαδά, Νάνσυ Μουρελάτου και Διαμαντίνα Σταθάτου.
— Τρίτη, 7 Αυγούστου, «Τα δεδομένα που κρατάω μόνο για μένα», με τις κ. κ. Αντζουλέτα Αραβαντινού και Ηλιάννα Κουρούκλη.
— Τετάρτη, 8 Αυγούστου, «Η ζωγραφική του Oliver Jeffers», με την κ. Αγγελική Γαλίφου.
— Πέμπτη, 9 Αυγούστου, «Τα ρούχα μου», με την κ. Κατερίνα Μοσχοπούλου.
Όλες οι δραστηριότητες πραγματοποιούνται στο χώρο της Βιβλιοθήκης το πρωί από 11 π.μ. έως 12.30 μ.μ.

ΙΙ. ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ
● Πέμπτη, 2 Αυγούστου, 9 μ.μ., προβολή της ταινίας του Μάκη Μωραΐτη «Ληξούρι, αντίο», με την παρουσία του ίδιου του σκηνοθέτη Μ. Μωραΐτη.
● Ιακωβάτεια 2018. Την Παρασκευή, 10 Αυγούστου, και το Σάββατο, 11 Αυγούστου, θα πραγματοποιηθεί στον Κήπο της Ιακωβατείου Βιβλιοθήκης το διήμερο των Ιακωβατείων 2018 – Αφιέρωμα στη σάτιρα – με ομιλίες, μουσικά και θεατρικά δρώμενα και εκθέσεις γελοιογραφίας-σατιρικού σκίτσου και κεφαλονίτικων σατιρικών εφημερίδων. Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα.

ΤΟ ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΙΑΚΩΒΑΤΕΙΟΥ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ

 

Related Posts