Χοιρινό ψαρονέφρι με μέλι

Μια πάρα πολύ νόστιμη και διαφορετική από τα συνηθισμένα συνταγή θα σας δείξουμε σήμερα. Το χοιρινό ψαρονέφρι με μέλι είναι ένα πιάτο με ένα ιδιαίτερο άρωμα και μια καταπληκτική γεύση που θα τους κερδίσει όλους.

Υλικά
2 ψαρονέφρια κομμένα σε φέτες
100 ml ελαιόλαδο
2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
1 1/2 κουταλιά της σούπας μέλι
1 κουταλιά της σούπας φύλλα δενδρολίβανου
αλάτι
μαύρο φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση
Σε ένα μπωλάκι ανακατεύεις τη μουστάρδα με το μέλι. Σωτάρεις το κρέας σε ένα τηγάνι με ελαιόλαδο. Μόλις πάρει χρώμα ρίχνεις το δενδρολίβανο. Προσθέτεις 100 ml νερό, αλάτι και πιπέρι. Αφήνεις να βράσει περίπου 15 λεπτά σκεπασμένο. Ρίχνεις το μείγμα της μουστάρδας και ανακατεύεις. Μόλις πάρει μια βράση το κατεβάζεις από τη φωτιά.

Επιμέλεια Ελένη Ευαγγελάτου

Related Posts