Ευχαριστήρια για τις εκδηλώσεις στον Αγκώνα

Θα θέλαμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνεργάστηκαν και προσέφεραν για τις δύο εκδηλώσεις μας τον αγώνα δρόμου, αλλά και την διοργάνωση στο σχολείο του χωριού, που διοργάνωσαν από κοινού η ΠΙΝ –ΠΕ Κεφαλληνίας, ο Σύλλογος «Αγκώνας», η Τοπική Κοινότητα Αγκώνα.
Συγχαρητήρια επίσης οφείλουν να δοθούν στους κατοίκους της περιοχής, αλλά και όλων των περιοχών που συμμετείχαν υποστηρίζοντας το δρώμενο, αναλαμβάνοντας σωρεία αρμοδιοτήτων με μεθοδικότητα και οργάνωση. Αναλυτικά ευχαριστούμε τους:
Την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων και ειδικά την Περιφερειακή Ενότητα Κεφαλληνίας για όλη την στήριξη οικονομική και διαδικαστική. Ο Παναγής Δρακουλόγκωνας έχει σταθεί πολυεπιπεδα αρωγός μας.
Την ΚΕΔΗΚΕ και τον Άγγελο Κωσταντάκη που ανταποκρίθηκε άμεσα σε ότι ζητήσαμε.
Την μπαντίνα της φιλαρμονικής Αργοστολίου, τα παιδιά και τον μαέστρο κο Περλικίδη.
Τον κ. Κώστα Ευαγγελάτο για την εξαιρετική εικαστική του παρουσία, την κα. Εύη Ντούκα για το μοναδικό της διήγημα με άρτια κεφαλονίτική διάλεκτο, τον κ. Ηλία Τουμασάτο για την επιμέλεια του θεατρικού και την τόσο γλυκιά κι ουσιαστική αφήγηση του, τον κ. Ορέστη Καππάτο για την έρευνα ,την επιμέλεια και την λίαν εύγλωττη παρουσίαση του Αγκώνα , την κ. Σαταματία Βιντσεντζάτου για το τρυφερό και συναισθηματικό ποίημά της.
Τον σύλλογο Ριφόρτσο και τον Πρόεδρο αυτού Δ.Φωκά για όλη την στήριξη και συνεργασία και την αμέριστη συμπαράστασή του
Την Ρεγγίνα Κουλουμπή, τον Ηλία Τουμασάτο, τον Γιώργο Βουτσινά για την άψογη οργάνωση της γραμματείας και την υπομονή τους.
Τον κ. Διονύση Μεταξά για την διελκυνστίδα
Τα κορίτσια και αγόρια του Aγκώνα που βοήθησαν σε όλα τα πόστα και τα παιδιά από τα Πετρικάτα και όλους τους κατοίκους που συνέβαλαν στις διοργανώσεις.
Την εταιρεία KEFALONIA LINES και ειδικά τον Βασιλαρά για την οικονομική διευκόλυνση που παρείχαν στους αθλητές εκτός νησιού και την πάγια στήριξή τους στον Σύλλογό μας
Την Κατερίνα Φωκά, για την εύγλωττη και λίαν συναισθηματική παρουσίαση του γεγονότος.
Τους συλλόγους αθλητικούς και πολιτιστικούς που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Τις φοβερές και τρομερές μαγείρισσες του μπουφέ, από τα Ζόλα, από τα Διβαράτα και κυρίως την Θηνιά
Τους κατοίκους της ευρύτερης Θηναίας αλλά και όλων των άλλων περιοχών που πρόθυμα διέθεσαν χρόνο και κόπο τα και αγκάλιασαν θετικά την διοργάνωση.
Το ιερατικό συμβούλιο της εκκλησίας για την διευκόλυνση της διαδικασίας του αγώνα.
Όλα τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που προέβαλαν την προσπάθειά μας από την αρχή έως την ολοκλήρωσή τους και παραμένουν δίπλα μας σε ότι επιχειρούμε.
Την ΤΚ Νυφίου και τον κο Κακαρούμπα για τα τραπεζο-καθίσματα που διέθεσε και τον κο Αλυσσανδράτο Σωτήρη και τα γλυκύτατα μέλη από τον Σύλλογο τον Καρδακάτων.
Την VILLA KATOI http://villakatoi.com/ για την δωρεάν φιλοξενία των αθλητών και την γραφιστική επιμέλεια του γεγονότος.
Τους Χορηγούς μας, επιχειρηματίες και επαγγελματίες που πρόθυμα στηρίζουν τέτοιες κοινωφελείς προσπάθειες και χωρίς την συνεισφορά τους δεν θα μπορούσαμε να διεξάγουμε τον αγώνα και οι οποίοι αναφέρονται αναλυτικά στις αφίσες των διοργανώσεων μας:
Tον Παπαδημάτο,το outdoor kefalonia, την Ξυλεμπορική, τον Κατσούρη, τον Κουλουμπή τον Γύρο της πλατείας, τον Βασίλη Κων/το, την ψησταριά η Στροφή, τους Αφούς Καρούσου, τα Ντόπια Κηπευτικά Άνθη-Φυτά Κρανιάς Κονταράκης, τον Γιώργο Κατηφόρη, τον Μιχάλη Λίάτο, τα ΚΤΕΛ Κεφαλληνίας και τον κο Βασιλαρά , τον κο Σίμο Μαρκαντωνάτο και τον κο Παναγή Ατσάρο, οι χορηγοί μας χωρίς αυτούς δεν θα κάναμε τίποτα.
Όλους τους δρομείς που συμμετείχαν και δοκιμάστηκαν και το κοινό που συμμετείχε στις εκδηλώσεις μας όλες και προσήλθε να παρακολουθήσει την προσπάθειά μας τόσο στον αγώνα όσο και στην εκδήλωσή μας και τους δύο προέδρους μας τον κ. Σπ. Τουμασάτο της ΤΚ και τον κ. Π. Κουλουμπή του ΠΣ για την υπομονή, την επιμονή, το κουράγιο και την δράση τους.

 

Related Posts