Συναυλία Κουιντέτου Πειραματικής Μουσικής της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ

Η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλονιάς σας προσκαλεί στην συναυλία του Κουϊντέτου Πειραματικής Μουσικής της Φιλαρμονικής Ελειού-Πρόννων που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:00 στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «ο Κέφαλος». Είσοδος Ελεύθερη.
Ενημερώνουμε πως στην είσοδο της Κεντρικής Σκηνής του Θεάτρου θα υπάρξει κυτίο για την Οικονομική Ενίσχυση του Νηπιαγωγείου Πόρου. Tο Κουϊντέτο Πειραματικής Μουσικής αποτελεί μια πρώτη προσπάθεια που προέκυψε & οργανώθηκε στα πλαίσια λειτουργίας της Φιλαρμονικής Ελειού Πρόννων της Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ. Οι αρχικές επιδιώξεις επικεντρώθηκαν:
στον πειραματισμό, την έρευνα και την αλληλεπίδραση του φυσικού ήχου των πνευστών μουσικών οργάνων με τον ψηφιακό ήχο και το sound design
στην ενεργοποίηση της δημιουργικότητας των μουσικών της Φιλαρμονικής μέσα από την εξάσκηση τεχνικών ελεύθερου αυτοσχεδιασμού
στην παρουσίαση ζωντανών ηχητικών εγκαταστάσεων – Live Sound Installations.
Την επιμέλεια του κουϊντέτου έχει ο Αρχιμουσικός της Φιλαρμονικής Ελειού Πρόννων, Κώστας Φραντζής.
Το κουϊντέτο θα παρουσιάσει το μουσικό έργο με τίτλο “Paradox in Concert” (πρωτότυπη μουσική: Κώστας Φραντζής) που αποτελείται από 7 μέρη (7 ατμοσφαιρικές ηχητικές κατασκευές/εικόνες). Το Κουιντέτο απαρτίζεται από τους:
Φλάουτα: Μαριάνθη Διαμαντάτου, Χρυσάνθη Σιμωτά
Τρομπέτες – Φλικόρνο: Μίλτος Τζαμαρίας, Φωτούλα Πετράτου
Άλτο Σαξόφωνο & Electronics: Κώστας Φραντζής
Music Composition & Sound Design: Κώστας Φραντζής
Σκηνική Επιμέλεια/ Φωτισμοί: Ελένη Παργινού
Τεχνικοί Ήχου & Φωτισμού: Γρηγόρης Μαυρογιάννης, Γεράσιμος Βαγγελάτος
Οργάνωση: Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Κεφαλονιάς (Κ.Ε.ΔΗ.ΚΕ)

2

Related Posts