Θόδωρος Γαλιατσάτος: «Τα θέλει όλα ρημαδιό ο κ. Ρουχωτάς και όχι Βασιλάκης ή Λαλάκης»

Δεν είναι μόνο ο κ. Βασίλης Ρουχωτάς (κος και όχι Βασιλάκης ή Λαλάκης) που έχει την άποψη ότι δεν πρέπει να χρηματοδοτείται ο δήμος Κεφαλονιάς από την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων επειδή ο δήμαρχος δεν είναι της αρεσκείας του (τώρα βέβαια γιατί προηγουμένως ήταν αγκαλιά).
Είναι κι άλλοι, που προφανώς όπως κι αυτός διαπνέονται από την ίδια “αγάπη” για τον τόπο και την ιδιαίτερη πατρίδα τους που προτιμούν να γίνουν όλα ρημαδιό για να εμφανιστούν μετά σαν “σωτήρες”. Και είναι αυτοί που συντηρούν ανάλογα δημοσιεύματα στον τοπικό Τύπο, είναι αυτοί οι ίδιοι που προτιμούσαν (και προσπάθησαν πολύ γι αυτό) να μείνει η πλατεία στο Αργοστόλι με τις λαμαρίνες. Είναι πολλοί, λοιπόν, αλλά αυτός έχει το θράσος να βάζει την υπογραφή του, τουλάχιστον αυτή την φορά. Απαντούμε λοιπόν στον κ. Βασίλη Ρουχωτά (κο και όχι Βασιλάκη η Λαλάκη) και δι αυτού στους ομοίους του:
1. Επί του τυπικού η ΠΙΝ χρηματοδοτεί τα έγγραφά αιτήματα των δήμων τα οποία συνοδεύονται από τεχνικά δελτία που υπογράφουν οι τεχνικές υπηρεσίες των δήμων. Όποιος αμφισβητεί την ορθότητα των τεχνικών δεδομένων ας απευθυνθεί εκεί.
2. Τα έργα του ΠΔΕ πληρώνονται με βάση τους λογαριασμούς των πιστοποιημένων εργασιών, γίνεται έργο πληρώνεται, άρα πλήρης αντιστοίχιση των διατιθέμενων πόρων με πραγματικό έργο.
3. Η ΠΙΝ θα συνεχίσει να χρηματοδοτεί προτάσεις/έργα/δράσεις των δήμων της Περιφέρειας όπως το πράττει με επιτυχία 4 χρόνια τώρα και με στόχο την βελτίωση του επιπέδου ζωής των πολιτών και την αναβάθμισης των υποδομών.
4. Ας βγει οποίος νομίζει να το πεί καθαρά, εν προκειμένω η παράταξη του κ. Βασίλη Ρουχωτά (κου και όχι Βασιλάκη ή Λαλάκη) ή και όποια άλλη νοιώθει ανάλογα, ” δεν θέλουμε χρηματοδοτήσεις για την Κεφαλονιά, δεν θέλουμε θέατρο στο Ληξούρι, το θέλουμε κλειστό και ημικατεστραμμένο, δεν θέλουμε το Πόρτο, δεν θέλουμε οδικό δίκτυο δεν θέλουμε τίποτα. “Γαία πυρί μοιχθήτω” ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ!

Θεόδωρος Γαλιατσάτος
Περιφερειάρχης ΠΙΝ

Related Posts