Η Κεφαλλονίτισα «Νύφη»

Η Ρίτσα Μπιζόγλη και ο ΑΝΤ1 βρίσκονται στην κορυφή της ενημέρωσης, ρίχνοντας το MEGA στη 2η θέση στο σύνολο, αλλά και στην 3η θέση στο εμπορικό κοινό. Είναι γεγονός ότι το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 τον τελευταίο χρόνο έχει πάρει για τα καλά τα πάνω του.
Φυσικά, το μεγαλύτερο μερίδιο επιτυχίας οφείλεται στην παρουσιάστρια, καθώς έχει κάνει πολλούς, τα Σαββατοκύριακα κυρίως, να παρακολουθούν ανελλιπώς το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. Είναι από τις πιο έμπειρες δημοσιογράφους που βλέπουμε στις οθόνες μας, καθώς έχει περάσει από πολλές θέσεις όπως αρχισυντάκτρια, παρουσιάστρια πρωινών ενημερωτικών εκπομπών και παρουσιάστρια δελτίων ειδήσεων σε όλες τις ζώνες του προγράμματος. Πραγματικά χαιρόμαστε να βλέπουμε τέτοια πρόσωπα στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και ευχόμαστε να συνεχιστεί η ανοδική πορεία γιατί το αξίζει.
Σημείωση: Η Ρίτσα Μπιζόγλη είναι… Κεφαλλονίτισσα από τον γάμο της με τον συμπατριώτη μας (δημοσιογράφο του Alpha), Παναγή Γερολυμάτο, γιο του γνωστού κρεοπώλη Λεωνίδα Γερολυμάτου.

Επιμέλεια Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts