Ευχαριστήριες επιστολές του Δημάρχου

Δύο ευχαριστήριες επιστολές έστειλε ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης, στην Ένωση Εφοπλιστών Ελλάδας και στην εταιρία ΒΙΚΟΣ για τις προσφορές τους στο λαό της Κεφαλονιάς.
Επιστολή προς τους εφοπλιστές
«Ο Δήμαρχος Κεφαλονιάς, Αλέξανδρος Παρίσης, ευχαριστεί την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών για την άμεση ανταπόκριση τους στην επιστολή-παράκληση της Αντιδημάρχου, Αθηνάς Αυγουστάτου, για τη συμπαράστασή τους στο δοκιμαζόμενο λαό της Κεφαλονιάς, ζητώντας τους πετρέλαιο θέρμανσης για τα δύο Γηροκομεία και τις Σχολικές μονάδες του Νησιού μας. Ανταποκρινόμενοι απέστειλαν άμεσα στο Δήμο Κεφαλονιάς πετρέλαιο θέρμανσης για το Δημοτικό Γηροκομείο Αργοστολίου που φιλοξενείται στην Ιερά Μονή Αγίου Ανδρέα στη Λειβαθώ και η Αντιδήμαρχος Λειβαθούς βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία για την συνέχιση της βοήθειας».
Επιστολή προς εταιρία ΒΙΚΟΣ
«Ο Δήμος Κεφαλονιάς ευχαριστεί ιδιαίτερα την Ηπειρωτική Βιομηχανία Εμφιαλώσεων (ΒΙΚΟΣ) Α.Ε. για τη μεγάλη της προσφορά στους πληγέντες της περιοχής της Παλλικής. Συγκεκριμένα, η δωρεά 48.000 λίτρων νερού αποδεικνύει έμπρακτα την αλληλεγγύη της προς τους σεισμόπληκτους του νησιού μας».

Επιμέλεια Ελένη Ευαγγελάτου

Related Posts