Ανυπόστατα δημοσιεύματα και πρόγραμμα διανομής

Σε σχέση με ανυπόστατα δημοσιεύματα πως τάχα ο ΟΚΑΠ προτίθεται να… «ανοίξει με άδεια… κάτω από το τραπέζι» τον δεύτερο παιδικό σταθμό Αργοστολίου (περιοχή Ορφανοτροφείου) σημειώνουμε τα εξής:
Καλούμε τους πάντες να λειτουργούν υπεύθυνα και να μην διασπείρουν ανακριβείς πληροφορίες που προξενούν πανικό κι ανασφάλεια στους γονείς. Ο συγκεκριμένος παιδικός σταθμός θα ανοίξει μόνο εάν κι εφόσον κριθεί ως απόλυτα ασφαλής από τα αρμόδια τεχνικά όργανα και μετά το πέρας κάθε εργασίας που θα κριθεί απαραίτητη. Είναι σαφές ότι όλα τα κτίρια των παιδικών σταθμών υπόκεινται σε αυστηρούς ελέγχους από ειδικά κλιμάκια και μόνο όποιο εξασφαλίσει όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις θα επαναλειτουργήσει με όρους διαφάνειας και πλήρους δημοσιότητας. Σε κάθε περίπτωση τα περί… «μυστικών ενεργειών» και… «λειτουργίας με κρυφές διαδικασίες» αποτελούν μυθεύματα.

Πρόγραμμα διανομής για τους κατοίκους της Παλλικής
ΔΕΥΤΕΡΑ 24-2-2014: Διανομή τροφίμων σε όσους έχουν αυτοψία Β/θμιου ελέγχου για ακατάλληλο κτίριο
ΤΡΙΤΗ 25-2-2014: Διανομή τροφίμων, στρωμάτων, κουβερτών για όσους έχουν αυτοψία κτιρίου επικίνδυνου για χρήση (κόκκινο)
ΤΕΤΑΡΤΗ 26-2-2014: Διανομή τροφίμων σε φοιτητές του ΤΕΙ Ληξουρίου με πάσο. Διανομή τροφίμων σε ΑΜΕΑ
ΠΕΜΠΤΗ 27-2-2014: Διανομή τροφίμων σε όλους τους πολίτες των οποίων το επώνυμο αρχίζει από Α-Κ (ένα μέλος από κάθε οικογένεια)
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28-2-2014: Διανομή τροφίμων σε όλους τους πολίτες των οποίων το επώνυμο αρχίζει από Λ-Ω (ένα μέλος από κάθε οικογένεια).
Ο Δήμος Κεφαλονιάς και ο ΟΚΑΠ συνεχίζουν την των σεισμοπαθών με υπεύθυνο και οργανωμένο τρόπο.

Ο πρόεδρος του ΟΚΑΠ
Διονύσης Κοκκόσης

Related Posts