Δύσκολη έξοδος για τους άνδρες του ΑΣΚ

Δύσκολη έξοδος περιμένει τους άνδρες του Αθλητικού Συλλόγου Κεφαλονιά την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου. Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει στις 2 μ.μ. στα Ροΐτικα την ισχυρή Κρήνη και θα επιδιώξει να πετύχει την 10η νίκη του σε 11 αγώνες!
Το θετικό για την ομάδα του Λεωνίδα Παπαδάτου είναι πως επιστρέφει ο τραυματίας Χατζής. Ο ΑΣΚ θα στερηθεί των υπηρεσιών του τραυματία αρχηγού της ομάδας Πάνου Σαρρή και του Καλαφάτη, οι οποίοι συνεχίζουν την αποθεραπεία τους. Χωρίς να ιδρώσουν και να αναγκαστούν να ταξιδέψουν οι Έφηβοι του ΑΣΚ θα πάρουν με 20-0 το παιχνίδι με την Αχαγιά, καθώς η ομάδα από την Πελοπόννησο δεν θα κατέβει να αγωνιστεί. Έτσι η ομάδα του Σάββα Κυριακίδη, ολοκληρώνει τα παιχνίδια της, καταλαμβάνονταν την 3η θέση στην β’ φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η.

Κόντρα στην Απολλωνιάδα οι Παίδες
Κόντρα στην Απολλωνιάδα θα αγωνιστούν οι παίδες του ΑΣΚ την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου (10:30 π.μ.) στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης». Τα πιτσιρίκια του Μάκη Μαρκάτου θα έχουν μία καλή ευκαιρία για να αποκτήσουν παραστάσεις από αγώνες που τους φέρνουν αντιμέτωπους με πολύ ισχυρούς αντιπάλους. Καλούμε τους φιλάθλους να έρθουν και να στηρίξουν τα παιδιά μας. Η πρόκριση στην Γ φάση του πρωταθλήματος της ΕΣΚΑ-Η θα παιχτεί για του παίδες στις 4 Ιανουαρίου 2015 στο παιχνίδι του με τον ΝΕΟΛ στο Αργοστόλι.

Από το Γραφείο Τύπου

Related Posts