«Κλειδώνει» την άνοδο την Κυριακή ο ΑΣΚ

Ο ΑΣΚ έχει την Κυριακή 22 Μαρτίου στο Αργοστόλι (1μ.μ.), άλλο ένα… ραντεβού με την ιστορία του, καθώς με νίκη επί του Αχαιού εξασφαλίζει την άνοδό του στην Α1 κατηγορία της ΕΣΚΑ-Η.
Η σπουδαία πορεία του ΑΣΚ, στο πρωτάθλημα της Α2 τον έχει φέρει μία ανάσα από την προαγωγή του στην επόμενη κατηγορία . Η ομάδα του Λεωνίδα Παπαδάτου, θα έχει την Κυριακή την πρώτη της ευκαιρία, καθώς θέλει μία νίκη στις επόμενες πέντε αγωνιστικές που απομένουν μέχρι το φινάλε για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την επ’ ευθείας άνοδό της, η οποία όταν θα έρθει θα είναι η δεύτερη συνεχόμενη! Καλείται λοιπόν, όλος ο μπασκετικός φίλαθλος κόσμος του νησιού να βρεθεί την Κυριακή στο κλειστό «Αντώνης Τρίτσης» και να στηρίξει την μεγάλη προσπάθεια που κάνει η ομάδα μας.

Ξεκινούν τα πλέι οφ στο Εσωτερικό Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα
Στα τμήματα προμίνι-μίνι το Σάββατο 21/3 θα αναμετρηθούν με τα ζευγάρια Ηρακλής-Αχιλλέας (11 π.μ.) και Οδυσσέας-Κέφαλος (12 μ.). Στα τμήματα παμπαίδων-παίδων την Κυριακή 22 Μαρτίου, θα αναμετρηθούν οι Celtics με τους Warriors (6 μ.μ.) και San Antonio-Oklahoma (7 μ.μ.). Για τα κορίτσια η αγωνιστική θα διεξαχθεί το Σάββατο 21 Μαρτίου με τις αναμετρήσεις 5 μ.μ. Royal Cobras-Lakers και την Κυριακή 22 Μαρτίου 5 μ.μ. Black Roses-Chicago Bulls.

Από το Γραφείο Τύπου του ΑΣΚ

Related Posts