Ευχαριστήριο από τον ΑΟ Σάμης

Νικηφόρα έκλεισε την σεζόν η ομάδα μας επικρατώντας στο τελευταίο παιχνίδι της Προόδου με 2-0. Η ομάδα μας μετά από μία πάρα πολύ ικανοποιητική χρονιά τερμάτισε στην έκτη θέση του πρωταθλήματος με 28 βαθμούς, 8 νίκες, 4 ισοπαλίες και 10 ήττες σε 22 αγώνες που έδωσε.
Ευχαριστούμε θερμά τον προπονητή της ομάδας μας, Καρελάκη Γιώργο, ο οποίος βοήθησε τα μέγιστα σε αυτή την πορεία με ανιδιοτέλεια και αγάπη προς την ομάδα μας. Αυτή η χρονιά όμως χαρακτηρίστηκε από κάτι πολύ πιο σημαντικό από την αγωνιστική επίδοση, καθώς και ενδιαφέρον που έδειξαν οι ίδιοι οι παίκτες, μια και εκτός της αγωνιστικής τους συμμετοχής βοήθησαν και τα μέγιστα ώστε η ομάδα μας να καταφέρει να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στο Πρωτάθλημα, τόσο οικονομικά, όσο και οργανωτικά και γενικά με ότι κι αν του ζητήθηκε ακριβώς σαν οικογένεια. Ευχαριστούμε τέλος και όλους όσους μας στήριξαν σαν απλοί φίλαθλοι ή ως χορηγοί. Σε αυτό το σημείο θα τους αναφέρουμε ως ελάχιστο δείγμα εγνωμοσύνης.
KEFALONIA FISHERIES
ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΜΑΖΑΡΑΚΗΣ
TESSERA CAFE SNACK
IL FAMILIA ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ
DESING -ENGINEER-CONSTRUCT- ΑΦΟΙ ΣΤΕΦΑΤΟΥ
ΚΟΚΟRΑΣ FAST
ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΧΡΗΣΤΑΤΟΥ
ΚΡΕΑΤΑΓΟΡΑ ΣΠΑΘΗ – ΚΑΓΚΕΛΑΡΗ
IONIΟN PELAGOS LINES
Ελπίζουμε η καινούργια αγωνιστική χρονιά να μας βρει όλους μαζί με υγεία και θέληση να πάμε την αγαπημένη μας ομάδα ακόμα πιο ψηλά.

Ο Πρόεδρος του ΑΟ Σάμης
Γιώργος Πολυχρονάτος

Related Posts