ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 19-04-2016

«Ξεκουράζεται» στην Αυστρία ο Μαζαράκης
Φαίνεται πως δεν τον ενδιαφέρουν αυτά που συμβαίνουν τον τελευταίο μήνα στην Ελλάδα αναφορικά με το λεγόμενο GREXIΤ! Ο Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Μαζαράκης, έχει εγκατασταθεί στην Βιέννη και προσπαθεί από εκεί για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου! Αν είναι να βοηθήσει ο πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ, ας μείνει εκεί, έτσι κι αλλιώς εδώ στο νησί δεν τον υπολογίζουν και πολύ!

ΘΕΟΦΙΛΟΣ

Άντε στην υγειά μας ρε παιδιά…
Στα… χάι του βρίσκεται τον τελευταίο καιρό ο επικεφαλής της «Ανεξάρτητης Ενωμένης Κεφαλονιάς», Θεόφιλος Μιχαλάτος, ο οποίος από προχθές έχει φέρει στο νησί μας την αλυσίδα Jambo! Είπε να κεράσει ένα ποτήρι κρασί και κάλεσε τον «αδελφό» του, Βαγγέλη Ευαγγελάτο, αλλά και τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, Ανδρόνικο Λαζαράτο! Ο Θεόφιλος αναμένεται να κάνει μεγάλο τσιμπούσι μετά το Πάσχα, γιατί τώρα βρίσκεται σε νηστεία!

ΛΕΤΟ

Θα φέρει τον Λέτο στην Εικοσιμία;
Μια ανάσα βρίσκεται η Εικοσιμία από την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος, ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας έχουν αρχίσει τις προετοιμασίες για την ερχόμενη σεζόν! Ήδη ο προπονητής της ομάδας της Λειβαθούς βρίσκεται σε σκληρές διαπραγματεύσεις με τον Σεμπαστιάν Λέτο, που βρέθηκε στην Κεφαλονιά και διαπραγματεύθηκε τη μεταγραφή του! Να δούμε τον Λέτο στην Εικοσιμία και είμαστε σίγουροι πως θα ακολουθήσει και ο Εσσιέν για λογαριασμό του Παλληξουριακού!

ΑΘΗΝΑ ΚΟΥΡΗΣ

Κράτησε τις ισορροπίες η Αθηνά!
Μπορεί η Αθηνά Αυγουστάτου εδώ και δύο χρόνια να μην ασχολείται με την τοπική πολιτική σκηνή, ωστόσο σε επίπεδο Νέας Δημοκρατίας κρατάει τα σκήπτρα! Στις πρόσφατες εκλογές στη ΝΟΔΕ ήταν αυτή που κράτησε τις ισορροπίες και δεν είχαμε τίποτε παρατράγουδα! Για τον λόγο αυτόν ο γιατρός, Γιώργος Κουρής, την ονόμασε ως τη «σιδηρά κυρία» των εκλογών!

Related Posts