ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 03-05-2016

Άντε και πρόεδρος στην ΕΠΟ!
Την ευκαιρία να τα πουν μετά από πολύ καιρό είχαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΚΙ και αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Μαζαράκης, με τον Διευθυντή της Λυρικής Σκηνής, Αγαθάγγελο Γεωργακάτο! Πέρα από τα εκκλησιαστικά που τους ενώνουν, αφού αμφότεροι είναι ψάλτες, έχουν μεταξύ τους και μεγάλη φιλία! Μάλιστα, ανάμεσα στις πασχαλινές φιλοφρονήσεις που αντάλλαξαν ήταν και η ευχή του Αγαθάγγελου να δούμε τον Οκτώβριο πρόεδρο της ΕΠΟ τον Μαζαράκη! Για να δούμε…

ΔΙΛΙΝΑΤΑ

Διαφορετική Ανάσταση στα Διλινάτα!
Οι Διλινάδες κρατούν τα πρωτεία σε πολλά πράγματα στο νησί μας και ένα από αυτά είναι η διαφορετικότητα με την οποία γιορτάζουν την Ανάσταση! Πέρα από τα βαρελότα αφήνουν στον ουρανό φαναράκια μετά το «Χριστός Ανέστη» κάνοντας το χωριό τους ακόμη πιο φωτεινό! Το έθιμο αυτό το ακολουθούν μόνο τα Διλινάτα τονίζοντας την διαφορετικότητα από την υπόλοιπη Κεφαλονιά! Φέτος ήταν ότι καλύτερο αυτό που παρακολουθήσαμε!

ΜΠΙΑ ΦΙΣΚΑΡΔΟ

Πασχαλιάτικη Μπία στο Φισκάρδο!
Από τους πιο αγαπημένους προορισμούς για να γιορτάσεις το Πάσχα στην Κεφαλονιά είναι το Φισκάρδο, παρά τα πολλά προβλήματα που υπάρχουν με τον δρόμο μέχρι να φτάσεις εκεί! Φέτος, το δρομολόγιο αυτό ακολούθησε και η γνωστή ασφαλίστρια, Μπία Οκτωράτου, που μαζί με τους γονείς της πέρασε εκεί το Πάσχα! Μέσα στη τρελή χαρά ήταν και ο κύριος Μίμης, που δεν αφήνει αυτές τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες!

ΔΕΣΠΟΤΗΣ-ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Αφροδίτη, μην φέρετε άλλα μέτρα!
Μπορεί ο Μητροπολίτης μας κ.κ. Δημήτριος να έχει δηλώσει επανειλημμένως ότι δεν ασχολείται με τα πολιτικά πράγματα, αλλά χθες στον Άγιο Γεώργιο στα Χαλιωτάτα δεν άντεξε και έπιασε κουβέντα με την Βουλευτή μας, Αφροδίτη Θεοπεφτάτου! Οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως της ζήτησε να μην πάρει άλλα μέτρα η κυβέρνηση, αφού ο κόσμος είναι ήδη εξαθλιωμένος! Τώρα, αν τον άκουσε η Αφροδίτη ή όχι θα φανεί τις αμέσως επόμενες ημέρες!

ΚΑΒΑΛΛΙΕΡΑΤΟΣ

Δεν προλάβαινε τα τηλέφωνα ο Καβαλλιεράτος!
Ένας από τους πλέον δημοφιλείς Γιώργηδες που υπάρχουν στην Κεφαλονιά είναι ο ιδιοκτήτης της «Ηλεκτροδυναμικής», Γιώργος Καβαλλιεράτος, ο οποίος χθες δεν προλάβαινε να σηκώνει το τηλέφωνο και να δέχεται ευχές για την ονομαστική του εορτή! Πήγε στα Χαλιωτάτα για να παρακολουθήσει τη λειτουργία, αλλά αυτό στάθηκε αδύνατο, αφού το τηλέφωνό του είχε πάρει φωτιά! Να του ευχηθούμε «Χρόνια Πολλά» γραπτώς, αφού δεν τον πετύχαμε στο τηλέφωνο!

Related Posts