Ξεκινάει με το δεξί η Μπριζ

Αρχίζει και μεγαλώνει το κουπόνι, αρκετά πρωταθλήματα μπαίνουν στη μάχη και ως εκ τούτου, το ενδιαφέρον αρχίζει να αυξάνεται. Με Βέλγιο και Πολωνία θα ασχοληθούμε σήμερα σε μια φτωχή στοιχηματική ημέρα.
Ξεκινάω από τα όσα ξεχώρισε σήμερα, με την πρεμιέρα στο πρωτάθλημα Βελγίου. Η Μαλίν υποδέχεται την Κλαμπ Μπριζ. Σταθερά μέτρια ομάδα η Μαλίν, λίγο-πολύ γνωστές οι δυνατότητές της και το ταβάνι που έχει. Από την άλλη μεριά, η Κλαμπ Μπριζ έκανε ονειρική χρονιά πέρυσι, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, έπειτα από έντεκα ολόκληρα χρόνια. Στο ίδιο μοτίβο ξεκίνησε και η νέα σεζόν, με κατάκτηση του Σούπερ Καπ. Θαρρώ λοιπόν, πως οι φιλοξενούμενοι μπορούν να μπουν με το δεξί στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος.
Δεύτερη και τελευταία επιλογή μου, από το πολωνικό πρωτάθλημα. Επειτα από τις δύο πρώτες στροφές, η Λεχ Πόζναν δεν πείθει με τις εμφανίσεις της (μία ήττα και μία ισοπαλία). Η Γιαγκελόνια στην αντίπερα όχθη όμως, έχει αποκομίσει μόνο θετικά σχόλια. Έκανε περίπατο κόντρα στη Ρουχ Χορζόφ, ενώ πήρε σημαντική ισοπαλία από την Λέγκια. Και οι εταιρείες μας προσφέρουν τους φιλοξενούμενους σε τιμές ξεκάθαρου αουτσάιντερ. Δεν το δέχομαι, κοντράρω τους γηπεδούχους, παίρνοντας και την απαραίτητη κάλυψη της ισοπαλίας.

Η πρότασή μου

Μαλίν-Κλαμπ Μπριζ: 2 (1,73 2winbet)
Λεχ Πόζναν-Γιαγκελόνια: Χ2 (1,75 2winbet)

Αντώνης Σουκαράς

Related Posts