Θαυματουργό λάδι κατά της κυτταρίτιδας

Το έλαιο τζοτζόμπα αποτελεί τη βάση του λαδιού κατά της κυτταρίτιδας, αφού είναι εξαιρετικά ενυδατικό και μπορεί να εισχωρήσει στην επιδερμίδα ευκολότερα από κάθε άλλο έλαιο.
Αυτό οφείλεται στη δομή του που μοιάζει με το φυσικό σμήγμα του ανθρώπινου δέρματος. Δρα ακόμα πιο αποτελεσματικά σε συνδυασμό με άλλα αιθέρια έλαια.

Ειδικότερα:
Το αιθέριο έλαιο πορτοκαλιού σάς απαλλάσσει από την κατακράτηση υγρών και το πρήξιμο, όπως και το αιθέριο έλαιο αρκεύθου δρα ενάντια σε πρηξίματα και οιδήματα. Το αιθέριο έλαιο δεντρολίβανου βοηθά στην αύξηση της κυκλοφορίας του αίματος και ως εκ τούτου και στη γρηγορότερη αποβολή άχρηστων ουσιών από τον οργανισμό. Με αυτά τα υλικά, θα φτιάξετε το λάδι που εξαφανίζει την κυτταρίτιδα. Ο συνδυασμός των τεσσάρων αυτών ελαίων, που έχει η παρακάτω συνταγή, δημιουργεί ένα πανίσχυρο λάδι, απορροφητικό, που ενεργοποιεί την περιοχή, η οποία και αιματώνεται περισσότερο.

Θα χρειαστείτε:
-Μισή κούπα έλαιο τζοτζόμπα
-15 σταγόνες αιθέριο έλαιο πορτοκάλι
-15 σταγόνες αιθέριο έλαιο άρκευθος
-15 σταγόνες αιθέριο έλαιο δεντρολίβανο

Παρασκευή:
Ενώστε τα τέσσερα έλαια για να δημιουργήσετε το πανίσχυρο λάδι που υπόσχεται να κάνει θαύματα στο κορμί σας. Κάντε επαλείψεις με το λάδι 2-3 φορές την ημέρα για 6 εβδομάδες.

Επιμέλεια Ελένη Ευαγγελάτου

Related Posts