Φουρέιρα: «Οριστικά τέλος με τον Σπυράγγελο»

Τους τελευταίους δύο μήνες τα δημοσιεύματα θέλουν την Ελένη Φουρέιρα και τον Σπυράγγελο Λυκούδη να έχουν χωρίσει οριστικά. Η τραγουδίστρια και ο επιχειρηματίας αποφάσισαν να βάλουν τέλος στη σχέση τους, ωστόσο κανείς από τους δύο δεν έχει μιλήσει σχετικά με αυτό.
Στην τελευταία της συνέντευξη, η Ελένη Φουρέιρα οριστικά παραδέχεται το χωρισμό, αν σκεφτεί κανείς ότι με τον Σπυράγγελο Λυκούδη συγκατοικούσε, ενώ τώρα εξομολογείται ότι μένει μόνη της και πιστεύει ότι ένας έρωτας δεν κρατά για πάντα.

-Μένεις πλέον μόνη σου. Η οικογένειά σου, σου λείπει;
«Όχι. Άλλωστε, μένουν πολύ κοντά μου. Τους βλέπω συνέχεια. Από μικρή, όμως, ήθελα την ανεξαρτησία μου, δεν ήμουν το παιδάκι που ήταν κολλημένο στη φούστα της μαμάς. Είχα στόχο να μείνω μόνη μου. Γι’ αυτό και στα 18 μου, έφτασα να κάνω τρεις δουλειές».

-Λίγο βάρβαρο δεν είναι αυτό, για ένα 18χρονο παιδί, να δουλεύει τόσο σκληρά;
«Βάρβαρο είναι να είναι κανείς τεμπέλης και να κάθεται όλη την ημέρα. Όχι το να δουλεύει. Η δουλειά δεν είναι ντροπή και δεν βλάπτει. Είχα όνειρα και στόχους. Ήθελα να ανεξαρτητοποιηθώ, να μείνω μόνη μου. Σκέψου ότι στο σπίτι μας, στην Καλλιθέα, όπου μεγάλωσα, εγώ δεν είχα καν δικό μου δωμάτιο. Έμενα με τις άλλες μου δύο αδελφές μαζί. Δεν είχαμε μία πλούσια και άνετη ζωή. Παλέψαμε πολύ για να τα καταφέρουμε. Όταν έκλεισα τα 18 μου, άνοιξα τα φτερά μου κι έμεινα μόνη μου, ξεκίνησα να εργάζομαι και να βάζω στόχους προκειμένου να πραγματοποιήσω τα όνειρά μου. Και συνεχίζω να αγωνίζομαι γι’ αυτό».

-Πιστεύεις στο «για πάντα μαζί»;
«Όχι πια… Είναι πολύ δύσκολο. Οι άνθρωποι είμαστε πολύ αχάριστοι, άπληστοι και πάντα θα θες κάτι παραπάνω. Πολλές φορές θα θες και κάτι άλλο… Μακάρι να υπήρχε το «για πάντα», αλλά όταν δεν κρατά ούτε η ζωή μας τόσο, γιατί να αντέξουν όλα τα άλλα για πάντα;»

-Ο χωρισμός είναι ένας μικρός θάνατος;
«Όχι, δεν είναι. Απλά ο έρωτας δεν κρατά για πάντα. Ούτε η τρέλα και η καψούρα. Δεν διαρκούν πολύ. Όμως έρχονται άλλα συναισθήματα και τα αντικαθιστούν. Υπάρχει εξέλιξη. Έρχεται η αγάπη. Όταν χωρίζεις με έναν άνθρωπο, μπορεί να παύεις να είσαι μαζί του, αλλά δεν παύεις να τον αγαπάς. Μπορεί να έχεις μία ατελείωτη αγάπη κι ας μην είστε μαζί».

-Εσύ αυτό κάνεις;
«Δεν έχω άσχημα συναισθήματα για κανέναν… Λένε για τις γυναίκες ότι ξεσπούν στα μαλλιά τους, ανάλογα μ’ αυτά που βιώνουν στη ζωή τους… Εγώ είμαι σε μία καλή φάση. Αλλάζω στυλ συνεχώς, γιατί βαριέμαι. Κι εσείς οι άντρες, αν είχατε μακριά μαλλιά, θα αλλάζατε κάθε τόσο. Το δικό μου το μαλλί είναι φυσικό σγουρό κι έχει πολύ όγκο. Τα βαριέμαι εύκολα, γι’ αυτό τα αλλάζω συχνά».

Επιμέλεια Μανταλένα Κουβάτση

Related Posts