Μπορεί και από το ημίχρονο η Σάλκε

Δεν τα πήγαμε καλά χθες με τις επιλογές μας, όμως επιστρέφουμε σήμερα, εκ νέου με μεγάλο στοιχηματικό πρόγραμμα. Παρά τα «μεγάλα» ματς που έχει απόψε, εμείς «κολλήσαμε» σε δύο μικρότερου στοιχηματικού βεληνεκούς.

Πρώτη στάση στο Σάλκε-Κολωνία στο «Φέλτινς Αρένα». Πολύ κακό είναι το ξεκίνημα των γηπεδούχων στις πρώτες τρεις στροφές, μετρώντας ισάριθμες ήττες. Από την άλλη μεριά, μια Κολωνία με σερί τριών αγωνιστικών χωρίς ήττα. Εκ διαμέτρου αντίθετη λοιπόν η φόρμα, ωστόσο η Σάλκε δεν είναι κακή ομάδα, κάπου θα «ξεμπουκώσει» και θαρρώ πως ήρθε η ώρα να το κάνει. Θα ήθελα να πληρώνει περισσότερο, αλλά ακόμα και εκεί είναι οριακά αποδεκτός ο «άσος». Για τους πιο τολμηρούς «άσος» από ημίχρονο.

Δεύτερη και τελευταία επιλογή, από το πρωτάθλημα της Δανίας και πιο συγκεκριμένα από το Χόρσενς-Νόρντζελαντ. Με μόλις ένα τρίποντο στα έξι τελευταία, η Νόρντζελαντ δεν είναι καλά και φαίνεται. Το μεγαλύτερο πρόβλημά της είναι τα μετόπισθεν, εκεί όπου παρουσιάσει κενά. Στην αντίπερα όχθη, μια Χόρσενς η οποία έχει κάνει καλό ξεκίνημα και βρίσκεται εντός πρώτη εξάδας μετά τις πρώτες εννιά αγωνιστικές. Με «όπλο» τους την επίθεση, οι γηπεδούχοι μπορούν να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Για τους τολμηρούς, ισοπαλία στο ημίχρονο.

Η πρότασή μου

Σάλκε-Κολωνία: 1 (2,15 Interwetten)
Χόρσενς-Νόρτζελαντ: 1 (2,30 Interwetten)

Τολμηρό
Σάλκε-Κολωνία: 1 ημ / 1 τελ (3,50 Interwetten)
Χόρσενς-Νόρτζελαντ: Χ ημ / 1 τελ (5,00 Interwetten)

Αντώνης Σουκαράς

Related Posts