Αποκάλυψη Λυκούδη για Παντελίδη

Ο δικηγόρος της οικογένειας του Παντελή Παντελίδη, ο συμπατριώτης μας, Χαράλαμπος Λυκούδης, προέβη σε μια αποκάλυψη που εγείρει πολλές απορίες και προβληματισμούς σχετικά με την διαδικασία της προανάκρισης της υπόθεσης του τραγουδιστή όπως αυτή έχει εξελιχθεί.
Αυτό γιατί επί τέσσερις συνεχούς μήνες δεν έχει πραγματοποιηθεί ουδεμία προανακριτική πράξη για την υπόθεση, ενώ ο δικηγόρος επισημαίνει χαρακτηριστικά: «Η προανάκριση έχει βαλτώσει. Επί τρεις και πλέον μήνες εκκρεμούν σχετικές αιτήσεις μας για την συμπλήρωση του προανακριτικού υλικού, οι οποίες ακόμη δεν έχουν φθάσει στον αρμόδιο Εισαγγελέα. Είναι χαρακτηριστικό ότι η αστυνομική προανακριτική αρχή σε σχετική αίτηση μας για ένορκη εξέταση αυτόπτη μάρτυρα μας απάντησε: Να πάτε σε συμβολαιογράφο! Πως να μην έχουμε εξοργιστεί», σημειώνει χαρακτηριστικά ο δικηγόρος κ. Λυκούδης. Η οικογένεια κάνει λόγο για άθλιες συμπεριφορές και πλέον καταλήγει στο να απευθυνθεί με αίτημα της στην κορυφή της δικαιοσύνης, ζητώντας από τον αρμόδιο υπουργό να παρέμβει.
Εντωμεταξύ, έμπειρα στελέχη στον χώρο των ασφαλειών συνεχίζουν να επιμένουν με δηλώσεις τους σε εφημερίδες και ιστότοπους ότι υπάρχει ασφαλιστήριο ζωής του Παντελή Παντελίδη, στο οποίο προβλέπεται αποζημίωση-μαμούθ 1 εκατ. ευρώ στην περίπτωση που έχανε τη ζωή του. Ο μόνος λόγος της μη καταβολής της αποζημίωσης θα ήταν να ανιχνευθεί χρήση ναρκωτικών ουσιών στα αποτελέσματα των τοξικολογικών και των αιματολογικών εξετάσεων του Παντελή Παντελίδη ή να οδηγούσε, στην προκειμένη περίπτωση, μεθυσμένος. Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων έδειξαν υπερβολικά μεγάλη ποσότητα αλκοόλ (2,72mg/λίτρο αίματος), με τον οργανισμό του να είναι όμως καθαρός από ναρκωτικές ουσίες. Σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας, Χαράλαμπο Λυκούδη, ο αδικοχαμένος τραγουδιστής δεν είχε κάνει ασφάλεια ζωής. «Ο Παντελής Παντελίδης σας λέω μετά πλήρους βεβαιότητος ότι δεν είχε κάνει καμία ασφάλεια ζωής. Το μόνο που είχε ο Παντελής ήταν μια κάρτα νοσηλείας από την Ιnteramerican, όχι όμως ασφάλεια ζωής», τόνισε ο κ. Λυκούδης.

Επιμέλεια Μανταλένα Κουβάτση

Related Posts