Μπεκατώρου: «Με μαλώνει η μαμά μου»

Η Μαρία Μπεκατώρου βρέθηκε στα γραφεία του περιοδικού People και μίλησε στον Γιώργο Πράτανο για τις τηλεοπτικές άδειες, το τηλεοπτικό μέλλον, το άγχος και τον λόγο που την μαλώνει η μαμά της.
-Σε όλες τις συνεντεύξεις σου επικοινωνείς μια σπάνια ειλικρίνεια για τα δεδομένα του χώρου που κινείσαι. Αυτή η στάση σού έχει κάνει και κακό;
«Δεν έχω αντιληφθεί κάτι τέτοιο. Αλλά και να ένιωθα πως μου έχει κάνει κακό, δεν θα μπορούσα να το αλλάξω. Δεν είναι επικοινωνιακό τρικ. Έτσι επικοινωνώ, πάντοτε απαντώ ευθέως. Αν κάποιος προσπαθούσε να μου χτίσει ένα διαφορετικό προφίλ, εγώ πάλι θα την έκανα την… πατάτα μου κάποια στιγμή. Ακόμη και η μαμά μου, μου τηλεφωνεί και μου λέει: αμάν, ρε κορίτσι μου, με την ηλικία σου. Αφού είναι γνωστό πως έχω γεννηθεί το 1974, της απαντάω. Από πού το ξέρουν, παιδί μου; με ρωτάει. Το λέει για εκείνη, κατάλαβες, γιατί φανερώνεται και η δική της ηλικία. (γέλια) Τι πας και λες; Οι άλλες γιατί δεν λένε; με ρωτάει».

-Αγχώθηκες με τη διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες;
«Τρομερά. Αγχώθηκα γιατί είχα υποτιμήσει τη διαδικασία και τα σχέδια της κυβέρνησης. Πίστευα πως όλα θα μείνουν στα λόγια. Είναι πρωτόγνωρο αυτό που συμβαίνει και καταστροφικό. Για να αντέξει η Ελλάδα μια τέτοια παρέμβαση, θα πρέπει να έχει και την υποδομή. Σε περιόδους κρίσης δεν είναι το καλύτερο να αφήνεις άνεργο τόσο κόσμο».

-Σκέφτηκες πως μπορεί να αλλάξει αυτό όλη σου τη ζωή; Να βρεθείς εκτός τηλεόρασης…
«Το «εκτός τηλεόρασης» δεν με νοιάζει. Το χωρίς δουλειά με νοιάζει. Γιατί ζω από αυτή τη δουλειά. Βγάζω κάποια χρήματα και ζω αξιοπρεπώς από την αγάπη μου, την τηλεόραση. Αν μου έλεγε κάποιος «θα ήθελα να δουλέψεις στην παραγωγή», δεν θα με πείραζε τόσο πολύ».

Επιμέλεια Μανταλένα Κουβάτση

Related Posts