Τον σκόρπισε στους… έξι ανέμους

Έχοντας ως παρακαταθήκη το 4-1 του πρώτου αγώνα, οι Πρόννοι δεν συνάντησαν καμία αντίσταση από τον συντοπίτη Ηρακλή και τον συνέντριψαν με 6-0 στη ρεβάνς στα Τζαννάτα εξασφαλίζοντας άνετη πρόκριση στα προημιτελικά του Κυπέλλου.
Το ματς δεν τυγχάνει μεγάλης κριτικής, αφού ο Ηρακλής κατάφερε να αντισταθεί μισή ώρα, έως ότου οι Πρόννοι καταφέρουν να πετύχουν το πρώτο τους γκολ. Στο 35 ο Σπ. Τραυλός από το ύψος της περιοχής με δυνατό σουτ θα γράψει το 1-0. Στο 43 ο ίδιος παίκτης θα πετύχει και το δεύτερο γκολ της ομάδας του κλείνοντας το ημίχρονο στο 2-0. Στην επανάληψη η ομάδα του Ηρακλή σχεδόν… παρέδωσε το πνεύμα και δέχθηκε ακόμη τέσσερα τέρματα. Στο 48 ο Α. Τραυλός, μετά από κόρνερ του Λιναρδάτου θα πετύχει το 3-0. Και ενώ οι ομάδες είχαν ρίξει στροφές, ξαφνικά στο τελευταίο επτάλεπτο οι Πρόννοι αποφάσισαν να παίξουν πάλι ποδόσφαιρο. Στο 85 ο Ζαπάντης θα πετύχει το 4-0 και δύο λεπτά αργότερα ο Λιναρδάτος θα χριστεί και αυτός σκόρερ. Το τελικό 6-0 θα έρθει στο 90 με αυτογκόλ του Ν. Στάβερη, στην προσπάθειά του να διώξει την μπάλα μετά από «γέμισμα» στην περιοχή των τυπικά γηπεδούχων.
ΗΡΑΚΛΗΣ: (—-), Καμπίτσης Δ., Μηλιαρέσης, Καμπίτσης Γ., Δημητράτος Ε., Στάβερης Ν., Ρασσιάς Γ., Καμπίτσης Σ., Ραπάι, Βανδώρος Κ., Στάβερης Κ., Λυμπεράτος (46 Πούλος).
ΠΡΟΝΝΟΙ: (Δ. Κουρκουμέλης), Παπαβασιλείου, Γουλιμής, Κουρκουμέλης Χρ., Χιόνης, Αλεξίου, Τραυλός Α., Κουρκουμέλης Σπ., Νικολετάτος (67 Ζήσος), Ζαπάντης, Μικελάτος (46 Ρώσσης), Τραυλός Σπ. (46 Λιναρδάτος).

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

Related Posts