Κόντρα στην κόντρα και όπου μας βγάλει

Δεν πήγε καλά η χθεσινή ημέρα, αν και στο όριο δεν βγάλαμε κέρδος. Κάπου εκεί κινείται το στοίχημα. Στο σήμερα, κύκλωσα πολλές επιλογές. Οι περισσότερες στο τέλος κόπηκαν για διάφορους λόγους η καθεμιά και έμεινα μόλις με τρεις.

Ξεκίνημα από την Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας, εκεί όπου η Λιντς υποδέχεται τη Νιούκαστλ. Είναι ματσάρα και ο βασικός λόγος είναι φυσικά το γεγονός πως θα μεταδοθεί τηλεοπτικά. Προσθέστε επίσης, ότι όλα τα εισιτήρια έχουν εξαφανιστεί εδώ και έναν μήνα. Οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ φορμαρισμένοι πριν τη διακοπή και φυσικά πρωτοπόροι. Δεν ξέρω αν όλο αυτό τους έκανε καλό όμως και γνωρίζω ότι η Λιντς τουλάχιστον στην έδρα της δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Το σετ αποδόσεων θα έπρεπε να είναι πιο μοιρασμένο, οπότε διακρίνω στοιχηματική αξία στα αριστερά. Παίρνει και κάλυψη.

Δεύτερη στάση στο Βέλγιο και στο Ζούλτε Βάρεγκεμ-Άντερλεχτ. Σταθερά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα οι γηπεδούχοι, που μέχρι τώρα έχουν αποδείξει ότι μπορεί να μην παίζουν πάντα το καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά ξέρουν να διαχειρίζονται καταστάσεις και τελικά να παίρνουν αυτό που θέλουν. Η Άντερλεχτ εμφανίζει πολλά σκαμπανεβάσματα και αυτός είναι ο κύριος λόγος που δεν μπορώ να αποδεχθώ τις τιμές φαβορί στις οποίες προσφέρεται. Κόντρα και εδώ λοιπόν.

Και, κλείνω, με το Γιουνγκ Μπόις-Σιόν. Από νίκη σε νίκη πηγαίνουν οι φιλοξενούμενοι, που δείχνουν να βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, την ίδια ώρα που η Γιουνγκ Μπόις δεν είναι κακή, αλλά έχει να σκεφτεί και τις ευρωπαϊκές της υποχρεώσεις και συγκεκριμένα τον Ολυμπιακό. Με αυτή τη λογική, δεν μπορεί η Σιόν να είναι τόσο μεγάλο αουτσάιντερ, όσο την παρουσιάζουν οι μπουκ. Ακόμα μία παικτική αξία, η οποία μπαίνει στο παιγνίδι μου.

Η πρότασή μου
Γιουνγκ Μπόις-Σιόν: 2 (3.65 Interwetten)
Ζούλτε Βάρεγκεμ-Άντερλεχτ: 1 (2.90 Intertwetten)
Λιντς-Νιούκαστλ: 1 (3.70 Interwetten)

Αντώνης Σουκαράς

Related Posts