Δεν γλιτώνει η Λεγκανιές στη Βαρκελώνη

Τέλος το Τσάμπιονς Λιγκ, τέλος και το Γιουρόπα Λιγκ. Ο απολογισμός ήταν κακός. Πάμε στο σήμερα, διότι η ώρα πέρασε και το πρόγραμμα έχει αρκετά πράγματα. Από την Αγγλία και την Ισπανία θα είναι οι σημερινές μας επιλογές.

Κάνω την αρχή από το Νησί και την Τσάμπιονσιπ. Η Ίπσουιτς φιλοξενεί την ΚΠΡ στο “Πόρτμαν Ρόουντ”. Οι φιλοξενούμενοι είναι πιο ποιοτικοί και το έχουν δείξει. Από την άλλη μεριά, η Ίπσουιτς εντός έδρας βγάζει θεματάκια και αυτό δεν αρέσει στον κόσμο. Ο φαβοριτισμός των γηπεδούχων δεν προκύπτει από κάπου, οπότε η κόντρα του “άσου” αποκτάει στοιχηματική αξία.

Ένα ακόμα ματς που υπάρχει νωρίς, είναι το Μάλαγα-Λα Κορούνια από την Πριμέρα Ντιβισιόν. Σε πολύ καλύτερη κατάσταση η Μάλαγα, που έχει μόλις μια ήττα στα έξι τελευταία. Η Λα Κορούνια πήρε την τελευταία της νίκη στις αρχές Οκτωβρίου. Ο “άσος” κάπου στον διπλασιασμό, τον αγοράζω.

Παραμένω στην Ισπανία και κλείνω για σήμερα, με το Εσπανιόλ-Λεγκανιές. Οι φιλοξενούμενοι δεν ήταν κακοί στο τελευταίο τους, όμως γενικότερα δεν μπορούν να συγκριθούν με την ποιότητα που διαθέτει η Εσπανιόλ. Η Λεγκανιές θα έχει και απουσίες σήμερα και αν σκεφτεί κανείς ότι η συγκεκριμένη έδρα δεν είναι και τόσο εύκολη, ο “άσος” αξίζει.

Η πρότασή μου
Ίπσουιτς-ΚΠΡ: 2 (3.30 Interwetten)
Μάλαγα-Λα Κορούνια: 1 (1.95 Interwetten)
Εσπανιόλ-Λεγκανιές: 1 (1.97 Interwetten)

Αντώνης Σουκαράς

Related Posts