Δεν αντιστέκεται η Τουλούζ στη Νις

Καθαρή ήττα για την στήλη εχθές, αν και η Μπεσίκτας θα μπορούσε να φύγει ακόμα και με το “διπλό”. Τα σημερινά τα έψαξα αρκετά, προσπάθησα να βγάλω κάτι δυνατό με αξία και τελικά κατάφερα λίγα πράγματα.

Πρώτη στάση στην Τουρκία και στο Κασίμπασα-Γαλατάσαραϊ. Oι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν στα τρίποντα και με τον τρόπο αυτό ήρθε η απαραίτητη ηρεμία. Υπόδειγμα σταθερής ομάδας δεν είναι, ωστόσο απέναντι σε μια Κασίμπασα που αναμένεται να παλέψει μέχρι το τέλος της σεζόν για την παραμονή της, έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο. Το “διπλό” έχει υποχωρήσει από το αρχικό 2.00, αλλά ακόμα και στο 1.80 το κρατάω.

Ενδιαφέρον επίσης στη Γαλλία, στο Νις-Τουλούζ. Η Νις παρά τα άσχημα αποτελέσματά της στην Ευρώπη, στο πρωτάθλημα παραμένει στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και σήμερα θα αντιμετωπίσει μια Τουλούζ που κινείται στη μετριότητα και έχει μόλις μια νίκη στα έξι τελευταία της. Εύκολα ή δύσκολα οι γηπεδούχοι το έχουν. Αγοράζω τον “άσο”, ακόμα και αν έχει γνωρίσει μια μικρή πτώση.

Και, τέλος, το Μαγιόρκα-Βαγιαδολίδ από τη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας. Κάκιστη μακριά από το σπίτι της η Βαγιαδολίδ, που μετράει μόλις μια νίκη σε σύνολο οκτώ αναμετρήσεων. Πιο σοβαρή η Μαγιόρκα που εντός έδρας έχει τον πρώτο λόγο και σε τιμές άνω του διπλασιασμού μου κάνει και μπαίνει στο παιγνίδι μου.

Η πρότασή μου
Μαγιόρκα-Βαγιαδολίδ: 1 (2.20 Interwetten)
Νις-Τουλούζ: 1 (1.85 Interwetten)
Κασίμπασα-Γαλατάσαραϊ: 2 (1.80 Interwetten)

Αντώνης Σουκαράς

Related Posts