Ο Τσίπρας συζητά νέο Μνημόνιο για να μείνει στην εξουσία

Επίθεση στην κυβέρνηση την οποία κατηγορεί ότι συζητά 4ο Μνημόνιο προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία εξαπέλυσε η Νέα Δημοκρατία δια του εκπροσώπου της.
Όπως αναφέρει ο Βασίλης Κικίλιας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Τζανακόπουλος, σε συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό παραδέχτηκε ότι η κυβέρνηση «έχει συμφωνήσει σε πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% του ΑΕΠ και για μετά το 2018». Σύμφωνα με τον κ. Κικίλια, η κυβέρνηση βαφτίζει το 4ο Μνημόνιο δημοσιονομικό μονοπάτι, όμως «ευτυχώς οι Έλληνες έχουν καταλάβει πού οδηγεί το ‘μονοπάτι Τσίπρα’». «Ζητούν πολιτική αλλαγή για να ξεφύγουν από αυτό. Για να ξαναβρούν ελπίδα και προοπτική», καταλήγει ο κ. Κικίλιας.
Απάντηση Μαξίμου
«Επειδή ο κ. Κικίλιας δείχνει να μην καταλαβαίνει από πολιτική, θα του το πούμε με όρους μπάσκετ. Σήμερα έκανε τριπλ νταμπλ. Είναι διπλά ψεύτης, αναξιόπιστος και συκοφάντης» απάντησε το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού. «Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, όπως λέει ο λαός μας. Η ΝΔ από την αρχή του έτους δικαιώνει την παροιμία. Δεν έχει βγάλει ούτε μια ανακοίνωση που να μη λέει ψέματα, τονίζει η ανακοίνωση», συνεχίζει η κυβερνητική πλευρά.

Επιμέλεια Νίκος Κυριαζής

Related Posts