Ανοίγει το ματς στο «Αρτέμιο Φράνκι»

Κακή μέρα αποδείχθηκε η χθεσινή, άσχετα αν δεν γράψαμε στήλη. Έτσι είναι όμως το στοίχημα, έτσι είναι κατ’επέκταση το ποδόσφαιο. Απρόβλεπτο και αυτή είναι η ομορφιά του. Αυτά ως πρόλογο και πάμε στα σημερινά.

Ξεκίνημα από την Ιταλία και το Σασσουόλο-Παλέρμο. Οι φιλοξενούμενοι συνεχίζουν σταθερά στη ζώνη του υποβιβασμού και δεν λένε να σηκώσουν κεφάλι με τίποτα. Η Σασσουόλο είναι σίγουρα πιο σοβαρή ομάδα, στην έδρα της ξέρει να παίρνει αποτελέσματα κυρίως κόντρα σε ομάδες του επιπέδου της και νομίζω ότι το ίδιο μπορεί να κάνει και σήμερα. Προσθέστε ότι οι γηπεδούχοι θα έχουν και κάποιες επιστροφές βασικών παικτών και έδεσε το γλυκό. Θα ήθελα η αλήθεια είναι τον άσο σε κάπως καλύτερες αποδόσεις, ωστόσο ακόμα και έτσι τον δέχομαι και τον βάζω στις επιλογές μου.

Δεύτερη στάση στο Φιορεντίνα-Γιουβέντους. Αμφότερες σκοράρουν και δέχονται γκολ με μεγάλη ευκολία. Εξάλλου, είναι χαρακτηριστικό πως η Φιορεντίνα μετράει έξι σερί over, τα πέντε εκ των οποίων εμφάνισαν και goal/goal. Στην αντίπερα όχθη η Γιουβέντους, των πέντε over στα έξι πιο πρόσφατα, αλλά και της αμυντικής αστάθειας που παρουσιάζει φέτος, κυρίως μακριά από το σπίτι της. Τόσο τα πολλά τέρματα, όσο και το εκατέρωθεν σκοράρισμα είναι αποδεκτά. Προσωπικά θα πάω με το over, μόνο και μόνο λόγω καλύτερης τιμής.

Και, τέλος, κλείνω με το Νις-Μετς από τη Γαλλία. Κανένας λόγος για να μπλέξει κάποιος με επιλογή σημείου, ανώτερη ομάδα η Νις, αλλά ο άσος κινείται σε πολύ χαμηλά επίπεδα. Και σε αυτή την περίπτωση θα πάω με το θέαμα και τα γκολ, αφού και οι δύο θα παραταχθούν με απουσίες. Η Μετς θα έχει αμυντικά κενά και λογικά δεν θα καταφέρει να αντισταθεί για πολύ. Ποντάρω στο ότι θα ανοίξει νωρίς το σκορ και εν συνεχεία το over δεν θα έχει ιδιαίτερα προβλήματα επαλήθευσης. Στο 1.83 μου κάνει η εν λόγω επιλογή.

Η πρότασή μου
Φιορεντίνα-Γιουβέντους: Over (2.05 Interwetten)
Σασσουόλο-Παλέρμο: 1 (1.70 Interwetten)
Νις-Μετς: Over (1.83 Interwetten)

Αντώνης Σουκαράς

Related Posts