Παιχνίδι χωρίς ρίσκο το Μπορντό-Παρί

Εξαιρετικά έκλεισε η Κυριακή με ένα επαληθευμένο παρολί, το οποίο μας έφερε κάτι παραπάνω από οκταπλασιασμό. Ήδη ανήκει στο παρελθόν πάντως αυτή η νίκη και κοιτάμε παρακάτω, καθώς όπως πολλές φορές έχουμε αναφέρει.

Νέο κουπόνι μπροστά μας, γεμάτο με ματς, υπάρχουν κάποιες αναμετρήσεις οι οποίες περιέχουν αξία. Σήμερα το σκέφτηκα αρκετά αν θα παίξω βέβαια, όσο και αν τα μελέτησα δεν κατάφερα να βγάλω ούτε ένα σημείο. Τρία προέκυψαν και έχουν να κάνουν με τα γκολ. Κάνω την αρχή από την Τσάμπιονσιπ και το Ρέντινγκ-Φούλαμ. Δεν έχω να αναφέρω πολλά. Αμφότερες συνηθίζουν να παίζουν ανοιχτά, οπότε δημιουργούν και δέχονται φάσεις, διότι αφήνουν αρκετά κενά στα μετόπισθεν. Με τη λογική αυτή, θαρρώ ότι πρόκειται να δούμε ανοιχτό παιγνίδι με γκολ και θέαμα. Αγοράζω το over.

Επόμενη επιλογή από το Μπορντό-Παρί στο Λιγκ Καπ Γαλλίας. Μιλάμε για ημιτελικό, οπότε η Μπορντό αναμένεταινα εμφανιστεί ιδιαίτερα σοβαρή, γιατί θα ήθελε να βρεθεί στον μεγάλο τελικό. Από την άλλη, η Παρί φαίνεται πως πλέον δεν ρισκάρει και πάει στο… μισό μηδέν. Δεν περιμένω ρίσκα από κάποια εκ των δύο πλευρών και ως εκ τούτου το under, αποκτάει στοιχηματική αξία, την ίδια ώρα μάλιστα που το over προσφέρεται ως φαβορί από του μπουκ.

Και, τέλος, κλείνω με το Νάπολι-Φιορεντίνα από το Κύπελλο Ιταλίας. Η Νάπολι μετράει εννιά διαδοχικά over σε όλες τις διοργανώσεις και στο σημερινό απέναντι στην Φιορεντίνα, υπάρχουν όλες οι… προδιαγραφές για να παρακολουθήσουμε εκ νέου ένα μεγάλο σκορ. Η Φιορεντίνα δεν θα κλειστεί στο καβούκι της και οι γηπεδούχοι μπορούν να γίνουν πολύ επικίνδυνοι στην αντεπίθεση. Over και εδώ.

Η πρότασή μου
Ρέντινγκ-Φούλαμ: Over (1.70 Interwetten)
Μπορντό-Παρί: Under (1.90 Interwetten)
Νάπολι-Φιορεντίνα: Over (1.60 Interwetten)

Αντώνης Σουκαράς

Related Posts