Τα Φωκάτα «έθαψαν» τον Οδυσσέα

Στον αγώνα μισή κατηγορία που έδινε σήμερα το μεσημέρι στην Ιθάκη ο Οδυσσέας δεν τα κατάφερε απέναντι στα Φωκάτα, με την ομάδα της Λειβαθούς να παίρνει τη νίκη με 3-1, να ελπίζει, έστω και αμυδρά για μπαράζ και ο Οδυσσέας να βυθίζεται στην… άβυσσο της δεύτερης κατηγορίας.
Το ματς μπορεί να χωριστεί σε δύο μέρη, αφού στο πρώτο ημίχρονο το θέαμα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες ήταν κάτω του μετρίου και δεν σημειώθηκαν οι μεγάλες φάσεις. Αντίθετα, στο δεύτερο μισό έγιναν όλα. Φάσεις, γκολ, αποβολές και η νίκη ήρθε δίκαια για τους φιλοξενούμενους, που έπαιξαν σε ολόκληρη την επανάληψη με παίκτη λιγότερο. Τίποτε το αξιόλογο δεν έγινε στο πρώτο 45λεπτο, απλά τα Φωκάτα είχαν μια ελαφριά υπεροχή χωρίς όμως να δημιουργούν φάση μπροστά από την εστία του Οδυσσέα. Στο 44 μάλιστα θα αποβληθεί ο Δημήτρης Παπαδάτος, ωστόσο ούτε και έτσι ο Οδυσσέας απείλησε την ομάδα του Μιχάλη Αθηναίου. Μάλιστα, στο 47 οι φιλοξενούμενοι θα προηγηθούν στο σκορ με ένα σουτ του Κανάκη, που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Πανταζόπουλο. Στο 68 ο σκόρερ θα περάσει πολύ ωραία πάσα στον Πολυδωράτο, μετά από εκτέλεση φάουλ και αυτός θα κάνει δύο τα τέρματα της ομάδας του. Το τρίτο γκολ θα έρθει τρία λεπτά πριν από τη λήξη του αγώνα, όταν ο Αλεξάτος με ατομική ενέργεια από τα αριστερά θα μπει στην περιοχή και θα νικήσει με σουτ τον Πανταζόπουλο. Με τη συμπλήρωση του 90λεπτου οι γηπεδούχοι με ένα πολύ ωραίο σουτ του Σέλα απλά θα μειώσουν σε 3-1, με τα περιθώρια παραμονής στην κατηγορία να έχουν στενέψει επικίνδυνα.
ΟΔΥΣΣΕΑΣ: (Σπύρος Ζερβός), Πανταζόπουλος, Μεκάνι E. (68 Μήτσουρας), Παππάς (46 Μεκάνι), Φατούρος, Λαμπρόπουλος, Μαρούλης, Μαλιακρίδας (85 Προσαλέντης), Ρενάτο, Λεκατσάς, Κουτσουβέλης, Σέλα.
ΦΩΚΑΤΑ: (Μιχάλης Αθηναίος), Τρίκαρδος (80 Σουρβάνος), Πολυδωράτος, Σελενίτσας, Κόμητας, Κίριο, Ντουκάι, Σαλαπάτας (89 Κουλουμπής), Αλεξάτος, Κανάκης (60 Αραβαντινός), Τοζάι, Παπαδάτος.

Ρεπορτάζ Γιώργος Ευαγγελάτος

Related Posts