Σκαρφαλώνει δεύτερη με «διπλό» απόψε η Μαρσέιγ

Καθόλου καλά δεν τα πήγαμε χθες στην επιστροφή μας στην ενεργό δράση, ωστόσο έτσι είναι το στοίχημα, αλλίμονο αν στενοχωρούμεστε αν χάνουμε κουπόνι μιας ημέρας. Πάμε στα φσέσακ κουλούρια με Κύπρο, Ισπανία και Γαλλία.

Κάνω την αρχή από την Κύπρο και το Ερμής-Ομόνοια. Οι γηπεδούχοι έχουν σταθερά τα χάλια τους, την ίδια ώρα που ούτε η Ομόνοια πάταγε καλά πριν τη διακοπή. Ποιοτικά ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι, που πήραν τις απαραίτητες ανάσες τους και τώρα θα πρέπει να μπουν δυνατά στην επανέναρξη, χωρίς να χάσουν σημαντικούς βαθμούς που θα τους κρατήσουν μακριά από τις πρώτες θέσεις. Το διπλό πληρώνει κάτι… ψιλά, γι’αυτό πάμε στο διπλό με combo over 1.5.

Ενδιαφέρον υπάρχει και στο Μάλαγα-Λεγκανές. Η Μάλαγα δεν πατάει καθόλου καλά, έχει καταφέρει να πάρει μόλις μια ισοπαλία σε επτά ματς (όλα τα υπόλοιπα ήττες) και δίκαια βρίσκεται στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Δυνατοί οι φιλοξενούμενοι, κυρίως όταν παίζουν μακριά από το σπίτι τους (2-0-1). Και το διπλό σε αποδόσεις άνω του τριπλασιασμού. Προκαλεί, αγοράζουμε με κάλυψη.

Κλείνουμε την τριάδα μας απο Γαλλία μεριά και τον αγώνα Στρασβούργο-Μαρσέιγ. Κατάφερε να μείνει ζωντανό το Στρασβούργο την περασμένη αγωνιστική στο 1-1 στην έδρα της Ντιζόν, αλλά και πάλι η ομάδα δεν έπεισε με την απόδοσή της. Από την άλλη, η Μαρσέιγ πέρασε από την έδρα της Νις στο ντέρμπι του νότου, μετράει τέσσερις συνεχόμενες νίκες και με τρίποντο σήμερα πιάνει την Μονακό στη δεύτερη θέση. Η ομάδα του Μήτρογλου δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη.

Η πρότασή μου
Ερμής-Ομόνοια: 2 &Over 1.5
Μάλαγα-Λεγκανές: 2 +0,25
Στρασβούργο-Μαρσέιγ: 2

Αντώνης Σουκαράς

 

Related Posts