Το ροτέισον δίνει πολλά γκολ στο Λονδίνο

Το στοίχημα δεν είναι μόνο πανηγυρισμοί ή απογοητεύσεις, όλα χρειάζονται ένα μέτρο. Και το δικό μου έχει να κάνει με το ότι την επόμενη μέρα διαγράφω την προηγούμενη. Είτε έχασα, είτε κέρδισα. Το στοίχημα είναι μαραθώνιος και πάμε στα σημερινά.

Ξεκίνημα από την Ιταλία και το Φιορεντίνα-Τορίνο. Αμφότερες οι ομάδες σκοράρουν και δέχονται γκολ με μεγάλη ευκολία, άσχετα αν το στο ματς με τη Ρόμα, η Τορίνο έπαιξε ακρετά αμυντικά και τελικά το πλήρωσε. Τα τέσσερα από τα έξι τελευταία των γηπεδούχων εμφάνισαν over και goal/goal, ενώ ισάριθμα ήταν τα goal/goal και για τους φιλοξενούμενους στο ίδιο σύνολο αγώνων. Ξεκάθαρη η επιλογή στο combo over&goal/goal.

Στοιχηματική κουβέντα μπορεί να γίνει και στη Γαλλία στο ματς Τουρ-Ναντ. Είναι γνωστό πως το Λιγκ Καπ ελάχιστες μεγάλες ενδιαφέρει και οι περισσότερες το αφήνουν στη μοίρα του, αλλά στο εν λόγω ζευγάρι, θαρρώ πως η ποιότητα των φιλοξενούμενων είναι τέτοια που έτσι και αλλιώς βάζει από κάτω την τραγική Τουρ, η οποία δεν έχει καταφέρει να πάρει ακόμα νίκη στη δεύτερη κατηγορία της χώρας (με το πέρασμα δώδεδκα αγωνιστικών). Κρατάω το διπλό για την ομάδα του Ρανιέρι.

Κλείνω με το Τσέλσι-Έβερτον. Θα πάω με το over, αν και αυτό δεν πληρώνει κάτι ιδιαίτερο. Χωρίς τον Κούμαν για πρώτη φορά η Έβερτον, που γενικά έχει τα μαύρα της τα χάλια (δέχθηκε άνετα πεντάρα από την Άρσεναλ). Λογικά οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν να πάρουν ψυχολογία με ένα θετικό αποτέλεσμα στο Λιγκ Καπ, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η ομάδα του Κόντε δεν θα κάνει τίποτα. Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν κατά πάσα πιθανότητα με ροτέισον, οπότε οι χώροι θα υπάρχουν για ανοιχτό παιγνίδι με αρκετές φάσεις. Κάποιες από αυτές θα γίνουν και γκολ. Εμείς ζητάμε αρχικά τρία και βλέπουμε…

Η πρότασή μου
Φιορεντίνα-Τορίνο: Over και Goal/goal
Τουρ-Ναντ: 2
Τσέλσι-Έβερτον: Over

Αντώνης Σουκαράς

 

Related Posts