Καμμένος: «Η Ν.Δ. προσπαθεί να πιαστεί από τα μαλλιά της»

Με επίθεση στη Νέα Δημοκρατία και την εκπρόσωπό της Μαρία Σπυράκη “απάντησε” το υπουργείο Άμυνας στην ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Είχε προηγηθεί η ανακοίνωση από τη Νέα Δημοκρατία σχετικά με τα νέα δημοσιεύματα. Η ΝΔ καλούσε τον πρωθυπουργό να πάρει θέση και να μην καλύπτει – όπως ανέφερε- τον Πάνο Καμμένο. Στην ανακοίνωσή του, το υπουργείο Άμυνας κατηγορεί τη ΝΔ πως έχει μετατραπεί σε γραφείο Τύπου συγκεκριμένου συγκροτήματος. Αναφέρει δε ότι τη σύμβαση την έχει ψηφίσει και η ίδια. Το κείμενο καταλήγει με αιχμές προς την εκπρόσωπο Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη.

Η ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ
«Από τα μαλλιά της προσπαθεί να πιαστεί η Νέα Δημοκρατία μετατρέποντας το κόμμα σε γραφείο Τύπου συγκεκριμένου συγκροτήματος για μία σύμβαση που ψήφισε η ίδια, μέχρι τώρα δεν έχει εκτελεστεί και είναι απόλυτα νόμιμη και συμφέρουσα για τον ελληνικό λαό. Ο κ. Παπαδόπουλος δεν έχει οριστεί εκπρόσωπος από την Ελλάδα. Όποιος ενδιαφέρεται, να ρωτήσει εκείνον που τον όρισε. Η κ. Σπυράκη καθοδηγείται από τις αναμνήσεις της στο πλευρό του κ. Τσοχατζόπουλου».

Η… ανταπάντηση της ΝΔ: Σε πανικό ο Καμμένος – Μας στείλει την αστυνομία
Η ανακοίνωση του υπουργείου Άμυνας δεν έμεινε… αναπάντητη από τη Νέα Δημοκρατία. Σε νέα ανακοίνωσή του το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης χαρακτηρίζει τον Πάνο Καμμένο… πανικόβλητο. «Και μόνον το ύφος της ανακοίνωσης προδίδει τον πανικό του κ. Καμμένου. Θυμίζουμε στο συστηματικό ψεύτη υπουργό Άμυνας, ότι η Νέα Δημοκρατία ψήφισε να υπάρξει μια απευθείας διακρατική συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία χωρίς μεσάζοντες, όπως επιτάσσει ο νόμος. Κατά τα λοιπά, ελπίζουμε να μην στείλει ο κ. Καμμένος την Αστυνομία να συλλάβει και την Αξιωματική Αντιπολίτευση».

Η… δεύτερη απάντηση του ΥΕΘΑ
Ούτε το υπουργείο άφησε τη δεύτερη ανακοίνωση της ΝΔ να… πέσει κάτω. Και πολύ γρήγορα, απάντησε για δεύτερη φορά: «Μετά τον εξευτελισμό των ανακοινώσεων για μήνυση που δεν υποβλήθηκε ποτέ, η Νέα Δημοκρατία των εξωγήινων του Υμηττού συνεχίζει τη στήριξη των fake news. Λυπούμαστε αλλά δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε τον παραλογισμό του…παραδείσου».

Η πρώτη ανακοίνωση της ΝΔ: Να πάρει θέση ο Τσίπρας
Στην ανακοίνωσή της, η Νέα Δημοκρατία αναφέρει ότι «τα νέα καταιγιστικά στοιχεία που είδαν σήμερα (σ.σ. 11.11.2017) το φως της δημοσιότητας δεν αφήνουν πια καμία αμφιβολία ότι ο Πάνος Καμμένος εμπλέκεται προσωπικά σε σκανδαλώδεις υποθέσεις πώλησης εξοπλισμού των Ενόπλων Δυνάμεων. Ο κ. Τσίπρας δεν μπορεί πια να κρύβεται στο γραφείο του. Τον καλούμε να πάρει δημοσίως θέση για τις σκοτεινές συναλλαγές του συναρχηγού της κυβέρνησής του. «Ο περιβόητος μεσάζοντας Βασ. Παπαδόπουλος με τον οποίο ο κ. Καμμένος έχει υπογράψει την συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία, αποδεικνύεται πλέον ότι είναι ένας πολυδραστήριος έμπορος όπλων εμφανιζόμενος να εκπροσωπεί με αμφιβόλου αξιοπιστίας έγγραφα όχι μόνον τη Σαουδική Αραβία, αλλά και την Ιορδανία, και το Κατάρ. Το πιο σημαντικό είναι, ωστόσο, ότι την δράση του εν λόγω μεσάζοντα την ήξερε ήδη από το Φεβρουάριο σύσσωμη η Στρατιωτική ηγεσία του Πενταγώνου, η οποία ζήτησε να τηρηθεί απαρέγκλιτα ο νόμος και να μην παρεμβάλλονται μεσάζοντες σε διακρατικές συμφωνίες», ανέφερε η ΝΔ.

Επιμέλεια Νίκος Κυριαζής

Related Posts