Μάκης Λογαράς: «Τέρμα η καχυποψία, όλοι οι επαγγελματίες έχουν δικαιώματα»

Βρίσκεται στο χώρο της μεταποίησης και συγκεκριμένα στο χώρο του σιδήρου και το αλουμινίου από το 1985, ζει στο Ληξούρι και είναι παντρεμένος με τρία παιδιά. Είναι ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος για την Κεφαλλονιά της εταιρείας Europa.
Παράλληλα έχει δραστηριοποιηθεί και στο χώρο των ενοικιαζομένων κατοικιών και αποτελεί ένα από τα δυνατά χαρτιά του ψηφοδελτίου της «Νέας Πνοής» με επικεφαλής τον Σταύρο Σπαθή. Συναντήσαμε τον Μάκη Λογαρά στο Ληξούρι και παρά το γεγονός ότι είναι πάντα λιγομίλητος και δεν του αρέσει να μιλάει για τον εαυτό του, του πήραμε αρκετές κουβέντες αναφορικά με τις εκλογές του Επιμελητηρίου.

-Γιατί αποφάσισες να ασχοληθείς με το Επιμελητήριο;
«Η απόφαση αυτή δεν είναι νέα, καθώς υπήρξα υποψήφιος και στις προηγούμενες εκλογές του Επιμελητηρίου. Όπως και τότε, ο στόχος μου είναι να βοηθήσω όσο μπορώ στα προβλήματα των επαγγελματιών της Κεφαλλονιάς και της Ιθάκης και πολύ περισσότερο στο χώρο της μεταποίησης από τον οποίο προέρχομαι, που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τώρα τελευταία».

-Ποιος ήταν ο λόγος που σε έκανε να επιλέξεις τον συνδυασμό του Σταύρου Σπαθή;
«Με τον Σταύρο Σπαθή είχαμε μία άψογη συνεργασία και το 2011 κατά συνέπεια η απόφαση μου ήταν μονόδρομος. Ο επικεφαλής του συνδυασμού μας είναι ουσιαστικά συμπαραστάτης σε όλους μας, ακούει τους προβληματισμούς μας και μαζί προχωράμε. Μπορεί ο Σταύρος να είναι ο επικεφαλής ωστόσο η “Νέα Πνοή” δεν είναι “ενός ανδρός αρχή”. Έχει καταλάβει το ρόλο του και είμαι πρόθυμος να τον βοηθήσω σε αυτή την προσπάθεια αναστήλωσης του Επιμελητηρίου».

-Ποιο θα είναι το πρώτο πράγμα που θα επιδιώξεις να γίνει στο Επιμελητήριο σε περίπτωση που εκλεγεί ο συνδυασμός και εσύ φυσικά;
«Αρκετά είναι τα πράγματα που πρέπει να γίνουν την επόμενη ημέρα στο Επιμελητηρίο. Ένα από αυτά είναι να διασφαλίσω εγώ, αλλά και οι υπόλοιποι που θα εκλεγούμε ότι θα ενημερώνονται οι επαγγελματίες για τα προγράμματα που τρέχουν και η ουσιαστική βοήθεια για την ένταξη τους σε αυτά θα είναι βασική μου προτεραιότητα. Τέρμα η καχυποψία και οι εναέριες ή θαλάσσιες διαδρομές στο Επιμελητήριο, το οποίο θα λειτουργεί για το όφελος όλων των επαγγελματιών της Κεφαλονιάς και της Ιθάκης».

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

2

Related Posts