Στέλιος Μαγαλιός: «Η μηχανή παραγωγής συμφεροντολόγων και αυλικών»

Κατάγεται από την Οξυά Καρδίτσας, αλλά ζει στην Κεφαλονιά με την οικογένειά του. Ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι εδώ και 7 χρόνια. Το 2014 συμμετέχει στο «The Voice» του ΑΝΤ1 όπου ερμήνευσε το «How you Remind me» των Nickleblack.
Ο Στέλιος Μαγαλιός είναι μόνιμος κάτοικος Κεφαλονιάς και συγκεκριμένα του Ληξουρίου από το 2011. Ασχολείται με το εμπόριο και τη διοργάνωση Καλλιτεχνικών εκδηλώσεων στην Κεφαλονιά και με τις ζωντανές εμφανίσεις του ίδιου και του σχήματός του στην Ελλάδα και το Εξωτερικό. Ζώντας στο νησί μας για οκτώ περίπου χρόνια έχει γίνει πλέον ένας από εμάς, ενώ η επαγγελματική του δραστηριότητα τον ώθησε να ασχοληθεί με το Επιμελητήριο. Τον συναντήσαμε και μας μίλησε γι΄αυτό.

-Γιατί αποφάσισες να ασχοληθείς με το Επιμελητήριο;
«Ο λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ με το Επιμελητήριο ήταν η ανάγκη να κάνω κάτι για τον τόπο. Λόγω εμφανίσεων δεν μένει αρκετός ελεύθερος χρόνος όποτε δεν θα μπορούσα να κυνηγήσω κάτι με μεγαλύτερες απαιτήσεις. Μέσα από τον θεσμό αυτό θεωρώ ότι μπορούν να έρθουν φρέσκες ιδέες και νέα πράγματα που θα μας βοηθήσουν να πάμε μπροστά, αφήνοντας πίσω τα κακώς κείμενα. Είναι μια αρχή».

-Ποιος ήταν ο λόγος που σε έκανε να επιλέξεις τον συνδυασμό του Σταύρου Σπαθή;
«Παρατηρώντας τα πρόσωπα και τις περσόνες που ασχολούνται τόσα χρόνια με το σχετικό θέμα, άλλα και με τα κοινά γενικά, παρατήρησα μια μηχανή παραγωγής συμφεροντολόγων και αυλικών. Ένας από τους λόγους που δεν πάει ο τόπος μπροστά θεωρώ. Στον Σταύρο Σπαθή είδα μια “μπέσα”. Ελπίζω να έχω δίκιο και να αποδείξουμε όλοι μαζί ότι δεν βρεθήκαμε εδώ τυχαία».

-Ποιο θα είναι το πρώτο πράγμα που θα επιδιώξεις να γίνει στο Επιμελητήριο σε περίπτωση που εκλεγεί ο συνδυασμός και εσύ φυσικά;
«Το μόνο που μπορώ να εγγυηθώ είναι ότι όπου δώ αδικία ή “παγαποντιά” θα είμαι ο πρώτος που δεν θα διστάσει να βάλει τείχος εκεί που πρέπει. Έχω να προτείνω πολλά φρέσκα πράγματα για τον λειτουργικό ρόλο του Επιμελητηρίου και την ουσιαστική επίδρασή του στην ανάπτυξη ολόκληρης της Κεφαλονιάς και όχι τμημάτων της».

Ρεπορτάζ Ξενοφώντας Ευαγγελάτος

στελιος

Related Posts