ΘΗΝΑΙΑ… έτσι, όπως παλιά

«Μια περαντζάδα στην Θηνιά έτσι απλά, όπως παλιά. Ένα φευγιό, νοσταλγικό σε τόνο πιο σατυρικό. Οι θύμησες οι αλλοτινές θα γένουνε σημερινές. Τσι νόνας μας την εποχή θα ζήσουμε απ΄την αρχή».
Ένα ζεστό αντάμωμα του χώρου με τον χρόνο, του λόγου με την εικόνα, του ανθρώπου με την φύση, του χορού με την μουσική. Μια εκδήλωση που περιλαμβάνει σατυρικούς διαλόγους, χορό, στοιχεία από την καθημερινότητα και την εργασία των ανθρώπων της Θηναίας Γης, την λαογραφία και τον πολιτισμό της περιοχής. Σας περιμένουμε την Τετάρτη 27/12/2017 και ώρα 20.00 στο Δημοτικό Θέατρο Αργοστολίου «Κέφαλος», να ταξιδέψουμε παρέα, με χρώμα, νότες, ευθυμία, στις μνήμες του τότε, τις τόσο γνώριμες και οικίες εικόνες που δημιούργησαν οι άνθρωποι, οι άνθρωποι του χτες, οι άνθρωποι του σήμερα, οι ίδιοι άνθρωποι, πάντα οι άνθρωποι.
Συν-διοργάνωση: ΚΕΔΗΚΕ-ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ «ΑΓΚΩΝΑΣ» με την συνεργασία του Πολιτιστικού, Λαογραφικού, Ιστορικού Συλλόγου Κεφαλληνίας & Ιθάκης “ΤΟ ΡΙΦΟΡΤΣΟ” και την συμμετοχή του Πολιτιστικού –Εξωραϊστικού Συλλόγου Διλινάτων.

Related Posts