Άρης Αγάθος: «Ειρωνία, ψεύδη και ανυπόστατοι ισχυρισμοί»

Έχουμε εκλογές λοιπόν, εκλογές στο Επιμελητήριο, καιρός να πούμε μερικές αλήθειες. Δύο συνδυασμοί είναι οι επικρατέστεροι.
Ο ένας υπό τον τίτλο “Νέο Επιμελητήριο” υπό τον Διονύση Λυκούδη, εμ συγγνώμη, υπό τον κύριο Γασπαρινάτο Σπύρο και ο δεύτερος με τον τίτλο “Νέα Πνοή” υπό τον κύριο Σπαθή Σταύρο. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα, δυστυχώς, είναι έντονα υποβαθμισμένη και διανθισμένη από ειρωνεία, ψευδή και ανυπόστατους ισχυρισμούς. Τον έχει επιβαρύνει η πλευρά του “Νέου Επιμελητήριου” προσπαθώντας να αποπροσανατολίσει τους επαγγελματίες των νησιών μας από την απραξία τους κατά την τελευταία θητεία τους στο θεσμό. Καλούμε τους επαγγελματίες να συμμετέχουν στις εκλογές και να στηρίξουν τη “Νέα Πνοή” και να απαιτήσουν από εμάς ένα ενεργό Επιμελητήριο αρωγό τους στις δύσκολες εποχές που διανύουμε.
Ο Σταύρος Σπαθής είναι ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας που ζει στην αγορά, με την αγορά και από την αγορά. Καθώς και ο Ανδρέας Παντελειός που όλοι γνωρίζουμε την εμπειρία και τη συνεισφορά του στο θεσμό, είναι ο επικεφαλής του συνδυασμού, που πλαισιώνεται από γνωστούς συναδέλφους που έχουν επιλέξει να μην παρασιτούν σε συνεργασία με τους “άρχοντες”, αλλά με τον κόπο και τις ικανότητές τους να αφήνουν το στίγμα τους στον τόπο μας. Σας καλούμε να κλείσετε τα αυτιά σας στις σειρήνες και να εκλέξετε αυτούς που θα σταθούν δίπλα σας.

Άρης Αγάθος

Related Posts