Ακόμη έντεκα υποψήφιοι με τον συνδυασμό «Νέα Πνοή» στο Επιμελητήριο

Ακόμη έντεκα υποψηφίους του ανακοίνωσε σήμερα και παρουσιάζει ο συνδυασμός «Νέα Πνοή» στο Επιμελητήριο με επικεφαλής τον Σταύρο Σπαθή. Νέοι, αλλά και έμπειροι έτοιμοι να πάνε το Επιμελητήριο Κεφαλονιάς και Ιθάκης εκεί που αξίζει να είναι.

Παναγής Παγουλάτος (ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ)
Από πολύ μικρή ηλικία ασχολείται με την γεωκτηνοτροφία. Από το 2004 δραστηριοποιείται με τον τουριστικό τομέα στο ιδιόκτητο αγρόκτημα στη Λειβαθώ με την επωνυμία ”ΑΓΡΟΚΤΗΜΑ ΛΕΒΕΝΤΗΣ”.

παγουλατος

Ευαγγελία Αντύπα (ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ)
Διατηρεί τυροκομείο στο Λιβάδι Παλλικής, είναι παντρεμένη με τον Γρηγόρη Γιακουμάτο και έχουνε δύο παιδιά…

αντυπα

Βάσω Κουλουμπαρίτση (ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ)
Γεννημένη το 1968, δραστηριοποιείται στο Φισκάρδο διατηρώντας το πασίγνωστο εστιατόριο Vasso’s Restaurant. Η επιχειρηματική της δραστηριότητα ξεκίνησε το 1988. Κάποιο κάνουν πολλές εκατομτάδες ή χιλιάδες χιλιόμετρα για να γευθούν τις σπεσιαλιτέ της.

κουλουμπαριτση

Διονύσης Περδίκης (ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ)
Γεννήθηκε στο Ληξούρι το 1972, στο οποίο και κατοικεί. Τελείωσε την ιστορική Β.Ε.Σ και σπούδασε οικονομικά και τουρισμό. Δραστηριοποιείται επαγγελματικά από το 1987 στο εμπόριο τον τουρισμό και την ναυτιλία. Υπήρξε πολύ παλιά ταμίας του Εμπορικού Συλλόγου Ληξουρίου και τώρα πρόεδρος του Εμπορικού Βιοτεχνικού και Επαγγελματικού Συλλόγου Πάλλης. Παντρεμένος και πατέρας μια κόρης.

περδικης

Παναγής Χρηστάτος (ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ)
Γεννημένος το 1969, σπούδασε οικονομικά και από το 2001 ασκεί το επάγγελμα του λογιστή στη Σάμη. Είναι παντρεμένος με δύο παιδιά.

χρηστατος

Σπύρος Αλυσανδράτος (ΕΜΠΟΡΙΚΟ)
Γεννήθηκε το 1956 στα Μακρυώτικα. Παντρεμένος με την Ευτυχία Σπυράτου και έχουν δύο παιδιά. Ασχολείται με την κτηνοτροφία και διαθέτει επίσης μονάδα ενοικιαζομένων δωματίων. Πρόεδρος της ΕΑΣ Κεφαλληνίας από το 1996 έως το 2007 και Αντιπρόεδρος από το 2007 έως σήμερα. Πρόεδρος στον γαλακτοκομικό συνεταιρισμό Πυλάρου από το 1993 έως σήμερα, μέλος στην ΠΑΣΕΓΕΣ από το 1996, Αντιδήμαρχος Πυλαρέων από το 2003 έως το 2010.

αλυσανδρατος

Κυριάκης Κουρκουμέλης (ΕΜΠΟΡΙΚΟ)
Γεννήθηκε στο Αργοστόλι το 1970. Σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Οργανισμών στη Σχολή Κοινωνικών Επιστημών του Ε.Α.Π. Πατρών. Κατοικεί μόνιμα στη Σκάλα όπου δραστηριοποιείται επιχειρηματικά με το εμπόριο και τον τουρισμό. Είναι παντρεμένος και έχει δυο παιδιά.

κυριακος

Ελένη Ζανετοπούλου (ΕΜΠΟΡΙΚΟ) – Πολυχρόνης Δενδρινός (ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ)
Ο Πολύχρονης Δενδρινός και η Ελίνα Ζανετοπούλου Δενδρινού είναι το μοναδικό ζευγάρι υποψηφίων του συνδυασμού μας μιας και είναι ζευγάρι στη δουλειά και στη ζωή. Παντρεμένοι εδώ και 15 χρόνια έχουν δύο παιδιά, την Χριστίνα και τον Γιώργο. Ο Πολύχρονης Δενδρινός είναι συνιδιοκτήτης του εστιατορίου Τασία στο Φισκάρδο και ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Αλμύρα. Είναι Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Φισκάρδου και έχει διατελέσει αντιδήμαρχος Ερίσσου επί 2 συνεχείς τετραετίες. Στο Επιμελητήριο Κεφαλονιάς εκλέγεται από το 2009.
Η Ελίνα Ζανετοπούλου Δενδρινού γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Σπούδασε δημοσιογραφία και γαλλική φιλολογία στο Παρίσι (Paris IV Sorbonne). Μιλάει άπταιστα αγγλικά και γαλλικά ενώ τώρα μαθαίνει Ιταλικά. Μετά το γάμο της με τον Πολύχρονη έχει πολιτογραφηθεί Κεφαλονίτισσα και στις δημοτικές εκλογές του 2010 εκλέχτηκε μέλος του τοπικού Συμβουλίου του Φισκάρδου. Έχει αναλάβει την διοίκηση του ξενοδοχείου Αλμύρα και είναι ιδιοκτήτρια εμπορικού καταστήματος με είδη δώρων.

πολυχρονης

Παναγής Σιμωτάς (ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ)
Γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1959 στο Κορνέλο, Πόρου Κεφαλληνίας. Τελείωσε το Γυμνάσιο-Λύκειο Κεραμειών ενώ στη συνέχεια πήρε πτυχίο από την Ανωτέρα Σχολή Ηλεκτρονικών. Εργάστηκε μέχρι το 1984 στην Αθήνα στην πρωτοεμφανιζόμενη έγχρωμη τηλεόραση και στη συνέχεια μετανάστευσε στο εξωτερικό ως στέλεχος πολυεθνικής εταιρείας. Επέστρεψε στη Κεφαλονιά το 1991 και ίδρυσε ξενοδοχειακή επιχείρηση με το διακριτικό τίτλο ”OCEANIS”. Το 1996 ασχολήθηκε με τα κοινά και εξελέγη δημοτικός σύμβουλος στο νεοϊδρυθέν Δήμο Ελειού- Πρόννων ενώ μέχρι την κατάργηση του υπηρέτησε ως πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου και ως αντιδήμαρχος. Στην διάρκεια της θητείας του ως αντιδήμαρχος είχε καθοριστική συμβολή στην αναβάθμιση και εκσυγχρονισμό των δικτύων και αντλιοστασίων του δήμου, ενώ επίσης την ίδια περίοδο ολοκληρώθηκε η υδροδότηση του Πόρου και της Σκάλας από τις λιμνοδεξαμενές. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Σαραντοπούλου και έχουν 3 παιδιά, τον Γεράσιμο, τον Αλέξανδρο και την Ευαγγελία.

σιμωτας

Σπύρος Λουκάτος (ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ)
Γεννηθείς το 1972 στο Αργοστολι, όπου και τελείωσε το λύκειο το 1990. Το 1998 αποφοίτησε από το ΙΕΚ εκπαιδευτή υποψηφίων οδηγών. Παράλληλα από το 1994 ως το 2010 εργάστηκε ως εξωτερικός συνεργάτης της ΙΝΤRACOM. Διατηρεί οικογενειακή επιχείρηση με κατασκευή κορνιζών και εμπορία έργων τέχνης. Είναι παντρεμένος με δυο παιδιά 7 και 5 ετών.

λουκατοςΑπό το Γραφείο Τύπου της Νέας Πνοής

 

Related Posts